reklama

mamusie grudniowe:)

hej sorki że tak wam się wtrącam w paradę:-p ale jak zaszłam w ciążę to podczytywałam wasz wątek.i nie mogę się nadziwić jak czas szybko leci...wasze dzieci mają już po 6 mcy..dopiero co byłyście w ciąży...:szok: ale wam zazdroszczę...przede mną wszystko dopiero się zacznie..poród według terminu za 25 dni.....strach itp....
Dobra spadam musiałam coś napisać, bo ile można anonimowo Was podglądać;-)

reklama
mariko witaj i pojawiaj sie czesciej!
Ciekawe ile jeszcze nas anonimkow podglada w naszych dywagacjach:-)?
A tak w ogole to czemu akurat my? To tylko moja taka glupia ciekawosc.
Wczoraj moje starsze dziecie wychodzilo z kojca i spadlo centralnie na twarz. Guza ma na czole ze sliwa jak sie patrzy. Nic ona od kilku dni wypadkowa jest. najpierw perfumy w oczy, teraz guz. Normalnie jej sie nudzi.

Mariko elo elo:-) Zdrowia dla Ciebie i dzidziulka/ki. Dobrego porodu:-)
Nieistotna hipp ma sok marchewkowy irs2000 czy cośtam w aptece do kupienia. Działa i bezpieczny dla dzidzia;-).
zgadzam się ten marchewkowy "soczek" powinien pomóc:)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa wszystko na pewno się przyda....a wybrałam wasz wątek-tak jakoś tu najprzyjemniej:) hehe-teraz się opuściłam w czytaniu taki mały brak czasu, ale i tak o Was pamiętam...Grudnióweczki-kocham ten miesiąc, sama się urodziłam 15 grudnia:)
a co do płci dziecka to widać jajka-ale tylko jajka:dull::oo::oo2: więc nie wiem...chłop bez siurka?:-D lekarka mówi że siusiak prawdopodobnie z drugiej strony sobie dynda(od strony mojego kręgosłupa)
Dodam że to moje drugie, mam już 3 letnią córkę:)
Dita hmmmmmmm o miesiąc się pomyliłaś:);-)w listopadzie się dowiedziałam że jestem w ciąży....:-p
Uciekam na mój lipcowy wątek:) papa

reklama
No prosze, nastepna podwojna mamusia. Coraz nas wiecej.
Ja wlasnie wrocilam z jakiegos beznadziejnego festynu. Julka padla a zaraz mamy isc na popijawe. Chyba musze ja jakos sprowokowac do wstania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry