reklama

mamusie grudniowe:)

ha! super ekstra wygrana!!!

ja wlasnie pisze walony tritment ( czyli opis, plan) do sesji zdjeciowej dla rubika i jego tira ludzi z ktorymi wystepuje na scenie, bo mam do zrobienia sesje w krk
i **** mnie strzela bo to co napisalam zbyt krotkie. Wiec rozbudowywuje zdania jak dla jakiegos trepa. Bsz praca z wlasnym facetem w roli kierownika produkcji jest gorsza niz kamienilom.

reklama
Dzięki dziewczyny:-):happy2::zawstydzona/y:
Kate gratuluje wygrania:-)
Pingwinku ciesze sie z powodu oczka Mercuni:-)
Sugar świetna robota:tak: nie narzekaj... Szef Cie szanuje i kocha:happy2:

Podczytaczo podgladacze ujawniuać się:-D:-D:-D

Wróciłam z wesela! Piotruś był supergrzeczny, spał pięknie, chichrał i się bawił, także super! Wesele bomba, się wybawiliśmy!
Pozdrawiam was serdecznie :-):-):-)

Kasiu super , ze sie wybawiliście ( czekamy na jąkąś fotkę ;-) ) - i , że Piotruś tak dzielnie zniósł Waszą nieobecność - dzielny chłopak :tak::-)

Pingwinku 3mam kciuki , za oczko Mercuni - napewno już sie naprawiło :tak:

Lucky
, a ja wiem skąd taki nagły spadek wagi :-p;-) ostatnio pisałaś , ze mąż zapowiedział Ci , ze będzie Cię ... hehehe no wiesz .... :-p;-) najlepszy sposób na spalanie kalorii :-D

Ja szczęśliwa - dziecina zdrowa , pogoda śliczna ( no może mogłoby być troche cieplej ) ... czego więcej chcieć :happy2:
Dziadek przyniósł mi dziś dwa słoiki jagód z lasu - bawię się w jagodzianki i pierogi :tak: chętnych smakoszy zapraszam ;-):-) :-p

heh
nareszcie
U mnei wczoraj zaje bista burza była z gradem i takimi wyładowaniami, jakich jeszcze w2 życiu nie widziałam - Jezu - super było.
No ale jak zwykle przy burzy neta mi wyłączają i dopiero teraz włączyli.

Kate - no pewnie że to był znak!!!! Ja raz w życiu wygrałam czwórkę, potem grałam regularnie pzez jakieś 2 lata i nic - nawet żadnej trójki no i dałam sobie już spokój.

kasiu - fajnie ze się fajnie bawiliście:-D
pingwinek - nareszcie się odezwałaś!!! Mercunia ma śliczną fryzurę w atavarku:tak:

sugar - uch - ja też nie znosiłam jak musiałam w swoich pracach na studiach rozpisywać się i rozbudowywać, bo ja się streszczałam w kilku zdaniach a objętościowo za mało. bleach.

anita, roni, aenye i lucky - po prostu buziaki:-D:-D:-D

i bezwstydne podglądacze też buziaki:-p:cool2:

Dita fajnie ze fryzurka malej Ci sie podoba w galerii jest pokaz mody, a ja jestem non stop, ale czasu mi brakuje zeby cokolwiek pisac. Jestem permanentnie zmeczona. Mala w nocy sie budzi, w dzien malo spi, ciagle chce wstawac i chodzic i minely czasy ze lezy i sie sama bawi. Mam juz dosyc-tak na powaznie...mam depreche.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry