sugarspunsister
matka polka superstar
moim nowym hobby jest ogladanie glupich horrorow oraz thrillerow wieczorami jak sedze sama w domu bo moj chlop pracuje
amen
amen
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)no dobra skoro tak nawolujecie to sie przyznaje 
choc moja dzidzia jest 9 miesiecy starsza od Waszych maluszkow, ale Wy jestescie po prostu genialne 
jakos sie na tym forum nie udziielalam piszac i w sumie powinnam przynalezec do marca 06 hmm ale jakos nie moge zdzierzyc
no i tak Was sobie podczytuje, heh bo sie od Was uzaleznilam, to takie dziwne bo wiem o Was wiele a Wy o mnie nic ale mimo ze nie przynaleze do Was z okazji terminu urodzenia dziecka to moze sie jakos wkupie do Was, czytam o Waszych zjazdach spotkaniach i baaardzo Wam zazdroszze i sie wkurzam ze nie mam tak zgeanego grona znajomych mamusiek, takze mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak czasami cos od siebie napisze i poradze w koncu moja dzidzia troche starsza i juz z wyprzedzeniem przeszlam przez to przez co wy dopiero teraz przechodzicie, tazke jesli mozna i nie przeszkadzam to z checia sie do Was dolacze