reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
spoko dziewczyny jesli chodzi o bronki i inne alkohole wyskokowe ktore moga mi pomoc sie wkupic stawiam ile chcecie:tak: z reszta ja Was troszke juz znam:elvis: i mniej wiecej wiem czym sie moge w kupic w laski konkretnej osoby :-p

to ja tez po browarku postawie:tak: i jak sie jeszcze inne podgladaczki maniaczki :elvis:zaczna ujawniac to moze dojsc do problemow alkoholowych u grudniowek...ale wiem ze jestescie pod tym wzgledem mocne wiec bedzie git.:-D, no nie Dita?

heh kate no dla Ciebie psychologa to moze byc ciekawe doswiadczenie :cool2: choc tak na serio to bardzo podoba mi sie Wasz wzajemny szacunek, sposob w jaki rozmawiacie,podczytywalam tez mamy do ktorych "powinnam" przynalezec czyli marzec 06 ale jakos nie moglam sie przekonac ciagle "dyskusje":sick: w bardzo negatywnym tego slowa znaczeniu, u Was panuje wspanialy luz kazda pisze to na co ma ochote i jest spox, wspieracie sie wzajemnie, jak zalozyliscie ze sie spotkacie to sie dogadalayscie i spotkalyscie i jest luz, jak ktos ma ochote to przeklina, kto inny zartuje i zawsze jest GIT nie kojarze u Was negatywnych klimatow, heh no moze poza slawetna pania F:rofl2:, i to od jakiegos czasu sprawia ze mnie do Was ciagnie i tyle :-):tak:

ja zas w przeciwniestwie do Agatona jestem tez nalogowa i oddana lutowka, uwielbiam nasz miesiac, wszystkie u nas fajowe babki, ale jak mi za malo forumowania, to Was bezwstydnie podgladam ;-)i tez sie z Wami zzylam mimo ze mnie nie znacie....dziwne nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry