reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dżiz jaka kapa chop poszedł na kawalerski ja skonczyłam walczyć z rybą i teraz się nudza jak mops
ziew.gif

jak juz padlo takie pytanie, to ja sie bez bicia przyznam ze namietnie Was czytam.....
i wlasnie dlatego jak to okreslila nonek ze jestescie zaje fajne, the besciary i nigdy nie jest u Was nudno!!!!:tak::-)

jestem z lutowek i zaczelo sie od tego ze czytalam jeszcze w ciazy jak to u Was bylo aby sie przygotowac na porod itp itd, a potem to juz sie stalo nalogiem....mam nadzieje ze nie jestescie zle....:shocked2:

kurcze blade ale fajnie
ujawniajcie sie i wlaczajcie my nie jestesmy zle nic a nic ;-)

jeny laski co za dzien dobrze ze juz sie skonczyl bo myslalam ze zejde:cool:
ide walnac sobie wanne z babelkami

zaje fajne-super!!!!!

Lucky kilogramki Ci leca ze hej-gratulacje:tak:

Aenye, czy dobrze rozumiem Twoj suwaczek ze sie staracie o coreczke? Czy to tylko "metoda antykoncepcyjna"????:-D

Anitko super ze Mikus juz nie ma goraczki!!!
A teraz ja Wam sie czyms pochwale i mam nadzieje ze nie zapesze.....Mercuni sie odblokowal kanalik!!!!!! Od 3 dni oczko czyste!!!!!

Pingwinek Gratulacje!
My wczoraj wrocilismy bardzo pozno. Maniana zasnela na imprezie bardzo szybko, mozna bylo spokojnie posiedziec. Na szczescie nie bylo daleko do tych znajomkow. Ale jak wracalismy, dobrze, ze nas nie capnal jakis patrol. Zamkneliby nas jak nic. Choc przeciez nie bylo ostro.
Fajnie, ze dziewczyny nas podczytujace ujawniaja sie. Przeciez juz tyle razy mowilysmy tu, ze przeciez to nie jest tylko dla mamus grudniowych. W koncu jakby nie bylo ja powinnam yc listopadowa;-). Im nas wiecej tym weselej! Dziewczyny wlaczajcie sie do naszego "pitolenia".
Sugar jak tam samopoczucie dzis? Nawet nie wiesz jak zaluje, ze nie dotarlas do Wrocka:-(.

Pingwinek - SUPER!!!
Podczytujące nas potajemnie - UJAWNIAC SIE!!!
A wogole, to jestm u mamy od wczoraj az do srody...
byłam wczoraj na cmentarzu...
oczywiscie pogadałam sobie z ojcem
złożyłam mu życzenia
i wygralam w totka...:tak::tak::tak:
to jednak był znak
pisze na naszych sprawach
ale tu napisze to samo...
wygrałam tylko czworke i trojke...
ale wszystkie liczby były "jego" liczbami
znak, co???
wygrane 135 zł zainwestuje w dalsza gre:tak:

reklama