reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - i jak dziś Miki?
trzydniówka - poczytaj tu
To nic groźnego, a poza tym jeśli to ząbki to tym bardziej nic groźnego.
Nie zamartwiaj się. ja wiem, jak to jest - moja Natka też miała taką gorączkę od niewiadomo czego.

Ja dziś mam zaje bistą biegunkę, cholera jasna. Możliwe że od antybiotyku? Dziś ostatni dzień go biorę.

reklama
Jesteśmy po wizyce w przychodni - gorączki już w nocy nie było - teraz ma 37,1 - czyli w normie . Zęba jak nie było tak nie ma. O trzydniówkę zapytałam - powiedzieli , ze raczej nie . Czyli generalnie ch uj mi lekarze pomogli - o i tyle. No ale dobrze , ze już ok. Gdyby coś sie jednak działo - to pojade z nim prosto na pogotowie - nic nie zapłacę , a znajome pielęgniarki zafundują mi full service jeżeli chodzi o badania :-p taka nasza służba zdrowia :confused2:

Acha no i moje prośby zostały wysłuchane - słonko wróciło ;-)

*** Dita - dzięki :tak: czyli może jednak jednodniowa trzydniówka :confused:

anitko! ciesze sie, ze Misiowi lepiej! tez bylabym przerazona, jakby cos bylo mlodemu, bo on do dzis tez odpukac bez zadnej temp czy inszego chorobska :-) chociaz w Turcji raz strasznie byl placzliwy wieczorem, jakiejs lekkiej histerii dostal, ale moze to bylo ze zmeczenia - i termometr moj jeb niety pokazal 37,6, ale on zaniza o 5 kresek. ale na drugi dzien normalnie - 35,7 (taki wlasnie mam jeb niety termometr, ku rwa. przetestowalam trzy i wszystkie ch ujowe. a nie ma opcji, ze to jest dobra temp, bo ja mialam zawsze 36,5 i ten tez mi pokazuje najwyzej 35,8).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry