Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w sumie napisalam bo nonek sie zastanawiala
jestem od dwoch lat na nieustajacej dziekance (filologia angielkska) i nie wiem czy jeszcze cos sie da zrobic z tym fantem, jak sie nie da to zaczne nowe studia
od pazdziernika pracowalam , w sumie pierwsza moja POWAZNA praca, przy unijnym projekcie, tworzylismy szkolenia dla WTZ'ow no ale projekt byl przewidziany do konca czerwca i w ubiegla srode zamknelysmy z szefowa biuro a szkoda bo praca byla calkiem calkeim:-(i teraz siedze w chacie i zastanawiam sie co ze soba zrobic, poki co pogoda do ch uja i juz mnie zaczyna meczyc brak pracy:sick:
choc miesiac temu deklarowalam sie ze pragne znow siedziech w domu z gagatkiem
wiec pewnie miesiac dam se luz a potem znowu czegos bede szukala
no i jeszcze jest moj J, maniak komputerowy, ktorego oczywisice bardzo kocham chociaz po przeprowadzce na swoje wybilam juz polowe szkla

jutro Wam cos wrzuce o moze se strzele taka sesyjke jak Ty wczoraj, bo nie mam wiele aktualnych fot, kurna w ogole to sie wkurzam, moj konkubent wydzielil mi profil na swoim kompie a wszystkie moje pierdolki zoststaly na kompie u rodzicow 

i ni chu ja nie moge sie przyzwyczaic a juz doprosic o zgranie tego nawet nie pytam:sick:a rano musze ogarnac chate nim przyjdzie maz kate ;-)

No i ja tez tak czuję jak Sugar
wrzuc troche fot, plizzzzzzzzz
i jak masz na imię???