reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witaj Astrid fajnie ze jestes:-)
hehe susumali spowodowala prawdziwa lawine ujawnien :happy2:

he he ale zastrzegam sobie prawo nieodpowiedzialnosci karnej za tresc postow nowych ujawniajacych sie;-)....

tylko za siebie...
a skoro cos juz na tym watku zdzialalam (blaqblabla) to moge byc z siebie dumna i z pewnoscia siebie napisac cos na temat mej skromnej osoby...
mam na imie Slawa, mam 28 lat (za miesiac, ale nie powiem dokladnie kiedy zeby za duzo lukru sie nie polalo;-):-):-p- zartuje, naleze do mausiek ktore uwielbiaja zyczenia dla dzieci i dla siebie), pochodze z Walbrzycha (tu pozdrawiam Lil KAte i inne mamuski z Dolnego Slaska),siedze od paru lat w Germanii, skad Wanda niegdys Niemca nie chciala, tak jak i ja, wiec..dostalam Araba....:tak:a w lutym urodzila sie nasza kochana coreczka Laila (czyt Lejla, dla zmylenia przeciwnika:sorry2:). mam mowic jakie studia skonczylam itd? dobra, skonczylam kulturoznawstwo w Niemczech, troche pracowlam jako akwizytorka (poznajac kulture poszczegolnych dzielnic stolicy:tak:) a w pazdziermniku zaczelam studia podyplomowe. i mecze sie z nimi, nie wiem co dalej, ach moglabym ponarzekac tu...he he...ale mi sie nie chce w tej chwili, na razie jestem na dziekance....
no..zawsze to jakis wstep, no nie?

kurna i to wszystko przez ta je bana pogode, raz kurna tropiki a za chwile mrozy i potem tak jest:angry: i te je bane wirusy co sie kur na paletaja niewiadomo po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Astrid ja cie przepraszam, ale dopiero wczoraj byla tu dyskusja. Ja jestem szczera. Pisze co mi slina na jezyk przyniesie. Czy my tu negujemy kazda nowa??? NIE! Niech nowe sie wypowiedza!
Ja chcialabym przeczytac: czesc, jestem nowa, podczytuje was od jakiegos czasu, mam tyle i tyle lat, mieszkam tu i tu, moje dziecie ma tyle i tyle, daje mi tyle i tyle radosci. Ujawnilam sie bo chce tez tak fajnie sobie pogadac z wami a nie tylko czytac. Chce brac udzial w calej tej zabawie. A ty sie reklamujesz tak, ze nie wiem. Napisz cos POZYTYWNEGO!!!
I ujawniaj sie czesciej, bierz udzial w dyskusjach a zobaczysz, ze wcale nie jest tak jak myslisz i ze wcale nam nie jest w zyciu tak rozowo.

witam kochane:-D
teraz ja sie ujawniam jestem niesympatyczna mam nudne zycie i wogóle jestem obrzydliwie bogata i mam was gdzies hihihihihihihihihihihihih.....:cool:
nie mam kiedy pisac ale jak ma czas to czytam chociaż troszke.
dzisiaj mam troszke wolniejszy dzień no i komputer z netem wow:-p
Od wczoraj wreszcie jesteśmy w Tomkiem w Świnoujściu
Mamy tu wynajete mieszkanie w bloku i jest nawet git gdyby nie pogoda :-(
Olivierek zdowy śliczny duży chłpak na szczepionce 20.06 ważył 8920gr a długi na 90centów. Ma dwa zębole pierwszy na dzień Mamy w prezencie dostałam a drugi na dzień dziecka:tak:
Sesja mi sie ciągnie jak flai z olejem i nie wiem kiedy skończe blehhhh.....
Sugar wyglądasz bosko z brzuchalem:shocked2:
Roni brakowało mi widoku Jaśka

Pozdrawiam kochane Mamusie i Ciumciaszki:sorry2:

Moze teraz dam rade pisać częściej ale nie obiecuje bo zawsze jak cos zakładam to mi nie wychodzi:eek::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry