reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jezusku, ale tu dzis puchy na maksa.
Maniana i Stonka doprowadzaja mnie dzis do bialej goraczki.
Jestem przed @ i mam chorobe wscieklych krow.
Jutro nareszcie poniedzialek.
Kupilam sobie spodnice i sukienke, zbankrutowalam.
Dziekuje za uwage.

Sto lat la Mikołaja i Filipka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pingwinek -
ty na poważnie o tym sylwestrze??? bo Andrzej się juz napalił, hehe:-D:tak:

Byłam dziś na grillu u siostry ciotecznej. Jest pielęgniarką. Zarabia 2000 brutto podstawowej.
ku rwa mać
kuuuuurwa!!!!!!!!!!!!!!
Po ch uj mi te pie dolone chu jowe studia były???????????????
Po chu j mi ten tytuł inżyniera?????????????
Trza było do studium pielęgniarskiego iść i zarabiać w mierę możliwie i jescze czekać aż ku rwa wystrajkują więcej.
A ja nawet pisnąć w piz du nie mogę o zarobkach bo wylatuję.
Sory że ja znowu o tym, ale jak się dowiaduję po kolei ile ludzie zarabiają to mnie trafia.
I jeszcze moja mama mnie wkurza bo uważa że nie mam prawa rządać wyższej pensji po tym jak ,,ciut" ( 2 lata)popracowałam i poszłam na macierzyński.
Dobra.
tyle.

Dita biedulko :-( Tulę ...
Masz pełne prawo :tak::tak::tak::tak:

Zaraz będę z tobą psioczyć tylko słowami "na ch uj mi ten tytuł doktora" a reszta jw ;-)

A CVki wysłane??? :-p:-p:-p

Luckymama, super ekstra fajowo! A dziś taka piękna była pogoda, to pewnie opaleni wszyscy na maksa! A Minisia też braliście?

A my byliśmy u rodzinki w odwiedzinach w Jantarze, gdzie siedzą i wczasują. Ciotka fundnęła mi basen z masażami wodnymi i jacuzzi - bomba! Ale mam całe nogi w siniakach od wodnych płaszczy :-D Ale jestem rozmasowana i wyluzowana na maksa :-):-):-)
Mały oszalał, oczy miał dookoła głowy, w ogóle ni echciał spać swych dziennych drzemek, tak chłonął widoki nowe. Teraz wróciliśmy to padł prawie od razu. Ale szczęśliwy mały chichrak. I zaczął podgryzać stopkę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry