reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Majeranko kochana Ty nasza starucho!!!! Sto lat:-)

Roni suwak jest Git

Anitko buziaki dla Mikołajka

Nieistotna Sugar ma racje idź do jakiegos innego lekarza, albo moze to zabeczki.

Ja siedze sama, maz pojechal do Hiszpanii:no:, ja tez chce!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj wracaja nasi wlasciciele-szkoda:wściekła/y: Wczoraj sie poklucilam z mezem w koncu mu wszystko wygarnelam:angry: i kuzwa non stop dzisiaj pada i burze, az mi niania elektryczna sfiksowala i musialam ja wylaczyc:szok: , a wczoraj zadzwonil moj tata ze moj kot nie zyje-chyba go samochod przetracil bo lezal martwy przed nasza brama z obrazeniami lepka :no:
Jedyny pozytyw to to ze Mercunia zaczyna raczkowac do tylu i turlac sie:-), oczywiscie musze jej to pokazywac sama wiec z boku mozna by ze mnie boki zrywac i kolana mnie bola:-)

Marianko i jeszcze jeden i jeszcze raz :-D:happy2:

Lucky dzięks to jest właśnie mój ulubiony Milaczek - Śpiochaczek bo wtedy trzyma dziuba i mam święty spokój :happy2::tak:

heh pingwinek ja tez juz pisalam ze pkazywalam i zastal mnie tak na 4 moj ojciec, poza tym rzeczywiscie kolana bola jak cholera

Czesc mamuski.
My tak na chwilke dac znac ze zyjemy.
nadal jestesmy w Pl obecnie na Mazurach. Niestety pogoda pozostawia wiele do zyczenia. W sobote weselicho szwgierki. Wcale mi sie nie chce tam jechac. Ale niestety...sila wyzsza.
Marika rosnie jak na drozdzach i uczy sie coraz to nowych rzeczy. Fajniutka jest.
zaczela jesc miesko i chyba jej smakuje. Napewno nie ma na nie alergii.
Pojechalismy na basen do Mikolajek i niunia po raz pierwszy poplywala. Ale miala radoche:-):tak: A ja chyba jeszcze wieksza widzac ja w wodzie.

Strasznie jestem ciekawa co u was ale chyba nie dam rady nadrobic. Bede na biezaco po powrocie do domku 16.07.

Wszystkim dzieciaczkom zycze duzo zdrowka.

Sto lat dla Marianki!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry