reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
elo lassssencje.

lucky, anitko, sugar - nie sadze, by to bylo to.. odkad maly mial miesiac mniej wiecej prowadzimy takie "wyskokowe" zycie, a teraz dopiero sie zepsul. zreszta - wyskokowe = jedziemy sobie wozkiem (autobusem) lub autem do gdyni, do rodzicow badz na zakupy do jakiegos centrum handlowego i to wsio. czy to takie intensywne zycie??? 9/10 idzie spac o tej samej porze, w swoim wyrku, czasem gdzies zamarudzimy i spi w wozku.
a trudno, nawet jesli, to musi sie przyzwyczaic. nie chce byc niewolnikiem wlasnych dzieci, ktore musza zasypiac w swoim lozku i ze mna. echhhh.

sugar, nieistotku i kto tam jeszcze - te butki to clarki. mam juz druga pare. ale mam tez marc'i i ecco. i jeszcze venezia jest niezla. ceny czasem zabijaja, ale wole raz na dwa lata kupic dobre i ladne buty, bo nosze je, az znosze na maksa :-)

sugar - mojemu tez sie wlaczylo zarabianie kasy. nie mam meza od miesiaca w ogole.

agaton - dobrz zrobilas, wygarniajac kawe na lawe. teraz go pilnuj i nigdy nie poblazaj. alkohol w rodzinie zabija wszystko, zaczynajac od szacunku. wiem, bo moj kochany dziadek pil i teraz pije jego syn. nie chce mowic, jaka w tej rodzinie tragedia. a zaczelo sie od jednego piwa co wieczor przed meczem w tv w wakacje pare lat temu.
nie dopusc do tego! chocbys go miala sila do psychologa zawlec. ale na razie jest super :-)

dita - mi tez nikt juz od dawna nie pogratulowal bilansu Filipka :-) ani wielu rzeczy nikt nie komentuje, ktore o nim pisze. trudno :-)
w ogole zauwazylam, ze co najmniej polowa postow zostaje bez odpowiedzi. za duzo ich jest po prostu :-)
tym niemniej gratuluje :-) :-) :-) mala natka nie taka mala!! to samo do nonka :-)

No kurcze, przeciez podobno jestesmy przeslodzone mniodem plynace, rozowe landryny.
Na moje posty ilez to razy nie bylo odzewu i ch udy byk. Przeciez nie musi byc. kazda przyjela do wiadomosci i juz. Dla mnie no problem. Poza tym czasem ja osobiscie nie odpisuje, bo nie mam czasu, ale czytam zawsze. Czasem az czuje sie jak podgladaczka;-). Ale mam tak, ze Majerane musze pilnowac bo broi, albo wlasnie wychodze z domu i musze choc zerknac przed zamknieciem kompa.
A teraz w koncu ja ide spac. Moze jeszcze sekunde poogladam amerikan bjuti. Ale tylko sekunde.
Aenye my zawsze z Julka prowadzilismy cyganskie zycie. Nawet lepiej zasypiala u obcych niz w domu. I tak jest d tej pory. Ciagle cos sie dzieje, gdzie jestesmy, ktos jest u nas. I tak ma byc. Ucaluj Filipka od cioci Nony.

Roni jeszcze tylko praktycznie miesiac. Zobacz ile juz wytzrymalas. Jestes moja idolka w radzeniu sobie ze wszystkim. dziecko, urzadzanie domu. Normalnie patrzec i podziwiac. Choc wiem jak Ci ciezko. Mojego tez czesto nie bylo. Jak urodzilam Julke, nie widzialam sie z Macieja 3 miechy,mieszkalam u tesciow w m pokoiku. Pozniej jak M. pracowal poza W to tez go nie widzialam, cala ciaze przechodzilam sama, poczatkowe m-ce do marca tez.Sama z dwojka dzieci. Tydzien po cesarce wozilam Julke do przedszkola z fotelikiem pod pacha. po cesarce. Ale my jestesmy komandoski! I nie pekamy. Pekaja tylko gumy, i to tez tylko niektorym;-);-);-)

To ja Cie pochawale Roni
jestes cacy,cacy dziewczynka :-D:tak:

nie wiem o co chodzi z tym moim maluchem
***** 4 rano a on wali glowa w szczebelki i sie smieje
a kupe zrobil jak niemowlak, zolta i polplynna, tylko juz troche za stary jest na to ech
ide dzis o 12 z nim do lekarza

mam wkurw totalny z kazdego mozliwego powodu

a mojemu chlopu cos wczoraj odbilo
serio az myslalam ze sie slina udusze
pierwszy raz chcial sie nagle przytulic :-D, jakis wewnetrzny film w glowie romantyczny przezywal :-D, przytulil sie i nie chcial bzykania :-D:-D normalnie nie poznalam go

Ja też czytam wszystko ale nie zawsze potrafię odpowiedzieć i też kilka razy zdarzało mi się myśleć, że olewacie moje posty :rofl2:a teraz sama wiem po sobie, że już mam coś napisać a tu młoda się drze, kupa, mleko i mija strona, temat już inny więc nie odpisuje :happy2:

Buahahahaha!
Ja jak zwykle wlasnie otworzylam oko.
Nieistotna Majerana prawie caly czas robi takie kupy. Byl okres, ze robila twardziochy, a teraz laduje od dluzszego czasu robi takie miekkie i zolte. Mysle, ze to jest ok.
Maniana wlasnie w tej chwili odkryla nowe szyflady. Zaraz pstrykne zdjecia i puszcze na odp watku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry