reklama

mamusie grudniowe:)

Bylam u lekarza pierdu, pierdu
nic mu nie jest
dostal jakas zawiesine
po tej zolciutkiej kupce zrobil zielona, sluzowa
a wczoraj tylko cyc i troszke kaszki, wiec nie wiem o co chodzi
ogolnie stwierdzila ze nie ma paniki i on poprstu ma wrazliwy uklad pokarmowy

a i nabral tylko 100gr w 3tyg czyli bardzo malo
musze nadrobic

Milka moj chlop powiedzial ze za duzy odstep czasu by planowac

Sugar nie wiem co z tym okresem, bo ja zawsze mialam tydzien w ta, tydzien w tamtą,

a moze to zebiszcze

Kasia z dla Ciebie wszystko jest mozliwe

Dita witaj w klubie. trzymajmy sie kupy, kupy nikt nie ruszy

reklama
Nieistotna - no i git,że wszystko dobrze.
jak karmisz praktycznie tylko cycem, to nic dziwnego że robi żółte rzadkie kupy bo po prostu nie ma po czym robić innych.
Z tą kupą co jej nikt nie ruszy dobre:-D:-D:-D

Nonek
- ano moja zafajdoliła łóżeczko i się wytarzała. Mam do prania nowiusieńką pościel, ochraniacze, nawet materazyk, a smrodu z rąk po kąpieli gówniary myślałam że nie domyję,hehe - a tu do pracy musiałam lecieć. No mało co podawałabym ubezpieczenia z przetrawionym aromatem mleczno- zupowo - kaszanym. Naszczeście w końcu się odmyło.

hehee, Dita, dobra ta twoja mala :-D

moj ostatnio tez sie wytarzal - zrobil meeeega smierdzaca kupe po sztuczniaku (1.raz), az caly dom zasmierdl i nikt, doslownie nikt (wlaczajac ciocie, babcie, siostre) nie chcial mnie wyreczyc :-D i kuzwa jak go przebieralam (odruch wymiotny, no seeerio, taki smrod, ze halo, godzine wietrzylam mieszkanie) zaczal tak nagle wierzgac, ze nie zdarzylam zareagowac w pore i ty samym ufajdal cala mate, na ktorej go przewijalam. modlilam sie, by nie ufajdal kapy z lozka, na ktorym sie to dzialo. dramat. oczywiscie moje rece po lokcie brudne - tez nie moglam domyc. mlodego mylam trzy razy calego w wannie, bo po szyje sie ufajdal. straszne doswiadczenie!
i to musialo sie zdarzyc akurat wtedy, kiedy poszla pierwsza mega smierdzaca kupa. zlosliwosc... tylko czego?

Uwaga!!! Sukienka dotarla!!!
Oczywiscie opznienia przez nasz popie rolona poczte. Musialam sie wyrzyc najpierw na listonoszu, pozniej na paniach na poczcie. Bo co sie ku rwa okazuje? Dostaje dzis powtorne awizo. To ja se pytam gdzie pierwsze??? Bo jakos czekam od 2 tygodni jak na zbawienie a tu lipa. No myslalam, ze mnie trafi. Na szczescie sukienka juz jest i przede wszystkim jest bardzo ladna!

Nonek - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Ku rwa, ta poczta niech ja szlag - miałam kiedyś indentyczną wytuację,zamówiłam ksiażki, mija trzy tygodnie, więc w końcu zadzwoniłam do Księgarni pytac co z paczką.Co się okazuje - wróciła spowrotem, bo podwójne awizo było i nikt sie nie zgłosił!!!!!!

Ku rwa, jaką ja afere zrobiłam wtedy. No ale ksiażki dotarły. Po 5 tygodniach.

aenye - buhahaha;O))

CZESC DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!
JESTESMY....
stesknilismy sie z Plumkiem bardzo!!!!!!!
dzisiaj przyjechalismy, padam ze zmeczenia!
troche odpoczne i zabieram sie za czytanie i opowiadanie jak bylo!!!!!
sciskamy mocno !!!!!
buziaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry