reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna super!!

Anitka, Roni czekamy na relacje i zdjecia

Ja tez sie pochwale ze ....chyba przyznali nam kase, mysle ze z 400-500euro na miesiac bedziemy dostawac. Prosza o konto wiec chyba sie udalo.
Laski moze Wy mi pomozecie, jest mi ciagle zimno. Mamy w pomieszczeniu 23 stopnie a ja ciagle zakladam kolejne warstwy na siebie, moze to z wilgoci, a moze brak mi jakis mikroelemento, ale lykam witaminki.

Dita masz racje, Pingwinkowi brakuje "pierzynki" z tluszczyku. Masz pewnie jeszcze niskie cisnienie, to dodatkowow powoduje marzniecie. Witaminki witaminkami, przede wszystkim jakis cieply i sycacy posilek polecam. Tak jak w zimie. Na pewno Ci pomoze. I duzo ruchu na podniesienie cisnienia.

Ja dzis zwariuje, walka z Julka wiecznie gadajaca i non stop proszaca o nalesniki, Majerana co wiecznie dzis jeczy i ryczy, ku rwa, z bankiem z ktorym sa przeboje. Udalo mi sie wreszcie z nimi zawalczyc i jutro podpisujemy wszystkie papiury. Musialam tam ostro postawic sprawe.

Niesistotna moje gratulacje. Jestes debesciara.
Anitka, Roni bawcie sie dobrze i zdawajcie relacje!!!!

Przede wszystkim choc goraca herbata, jakis posilek koniecznie. sama zobaczysz roznice. Wiem co mowie, bo ja tez z tych co za czesto nie jedza, nie mowiac o cieplym. I pozniej sie dziwie, ze mi zimno. A jak zjem to od razu lepiej.

kasu wszystkiego dobrego

nieistotna gratulacje

rni, anita nieladnie tak po kryjomu sie umawiac, nieladnie:-D
zycze udanego wypoczymku i szalenst bez liku

u nas zebow nie ma i sie nie zanosi, pewnie tak jak u Hani beda bardzo pozno, Hania do tej pory nie ma wszystkich zebow, ale za to powiedziala wczoraj "kocham mame i tate" ale sie wzruszylam:tak:

ja uwielbiam white russian i mleko pasuje super do tego, polecam

reklama
Pingwinku - może być ci zimno też z niewyspania:tak: weź gorącą kąpiel, zjedz coś gorącego i hop do łóżka... i gratuluję zdobycia kasy:tak:

Ilonka - super!!! a to już tak na stałe? czy jednorazowo???

Nonek - nieźle musiało być w tym banku:))))) normalnie to widzę:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry