reklama

mamusie grudniowe:)

Wszystkiego naj naj Kasuelfie!!!! :-)

Luckymama, ano umie, z dziadkiem chodzili kłusować i dziadek uczyl go różnych przydatnych rzeczy, np. skórkować zajęczaki ;-) Ale ja mu nie dam przerobić Niunia na zupę :rofl2:
Biedny Dominiś buu :sick: Niech mu szybko te ząbki lezą, to będzie ulga ...:tak:

Kasiu, no to super! Tak mi się zdawało, że Asia taka samodzielna panna, da sobie radę na pewno! Świetnie, że jej się podoba i ma dużo nowych kolegów i koleżanek :tak::-) Mercedes hihi :-D

reklama
Kasu wszystkiego najlepszego, duza buazia od Nony!
Ja asie wyspalam, moje dziecie dalo mi pospac 2,5 godziny. Normalnie rewelacja. Jestem jak mlody bog. Zaraz jade walczyc z bankiem...:-)

nonek dziekowa;-)
mnie maz powalil dzis
zrobil sam sniadanie pycha, z pracy sie zwolnil na godzine, zabral mnie do okulisty na badania, kazal wybrac sobie oprawki bez wzgledu na cene:szok: wiec nie powiem ile kosztowaly:szok: i zadowolony doradzal w czym mi lepiej:-Daz sie babki smialy ze pierwszy raz widza tak zaangazowanego meza:-D i jeszcze kwiaty dostalam 'od Bruncia':-D

STO LAT KASUELF!!:-)

Luckymama, widze ze Twoj suwaczek przesuwa sie w dobra strone?
Współczuje wszystkim ząbkujacym dzieciaczkom:sick::sick:Julka jest pod tym wzgledem b.spokojna,tylko zzera wszystko co sie da,zwlaszcza szelki od wozka.

Kasia Z, fajna nocka:baffled:dobrze ze Piotrek nie zmarzl.

Kasiu moja cala rodzinka tu to mezulek i synus:tak: dlatego sernik na zimno bede robic:-D zjemy caly sami wieczorem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p
Ditka wraca ale powoli... ale pracuje nad tym:-p:sorry2:
Kulka dzieki:happy2: buziak

reklama
alec super laski sie spotkaly...!!!!

laski pochwale sie
zdobylam kase dla mnie i malego :)
zalatwilam z kolezanak z nimiec , ona wyslala mi kupony z swojego adresu i zdobylam kase
100euro dla mnie i 50dla malego
dzis dostalam
az nie moge z radosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry