reklama

mamusie grudniowe:)

No i mały dał mi dzisiaj popalić, wstał o 1 bo zechciało mu sie zabawy i tak sie bawiliśmy do prawie 4 :tak:czego on nie wyprawiał myslałam że zacznie chodzić. Wredniak mały jeden.
Agaton super podpis :tak::tak:
A tu pusto wszyscy chyba jeszcz śpią :-)

reklama
kate to tylko jednorazowo ale dobre i tyle :)

Sugar wspaniale ze wypoczywasz! baw sie dobrze

u nas dzis lepsza noc i lepszy ranek
zeby stanely w miejscu, nie sadze by obkurwience raczyly wyjsc przed 30stka

Nieistotna gratulacje! Strasznie się cieszę, że się tak udało z kaską - na pewno się przyda! :-)

Anita - wszystko prawda co piszesz! :tak:

Czarna - wciągaj przeciwbólowe! :cool:

Sugar - ale fajnie! I wszędzie blisko, super! :tak:

PIngwinek, ja mam 25 w domu i też jak jest 23 to zimno. A 25 mam od grzania sąsiadów i z otwartym oknem. No i trudno, ciepłolubna jestem. Jakby co kup sobie porządne grzejące ubranka turystyczne i się zawiń.

A moje dziecko dziś w nocy dwa razy przesikało pampka. Ostatnio trzeba było zmienić na większy jak przesikiwał. Ale on nosi 4+... i wcale taki nieduży jest i niegruby. Jakoś mi nie pasuje zmiana na 5... Hm... A jaki wy rozmiar jesteście?

U nas 4/4+

sugar ellooo!!! zadroszcze wyjazdu do Berlina bo ja uwazam ze jest duzo lepszy od Londynu:tak: Ladniej, zajebioza jedzenie i ludzie przeprzemili:tak:
Bawcie sie dobrze:-)

Moje dziecko dzis dalo mi w nocy spac:-) hehehe
polozylismy do troche po 20 i spal do 6 rano:-):-) zjad butle mleczka, chwile sie powiercil, zaczol wolac 'abe abuu buuu be buuu' co oznacza ze glodny i oproznil 150 ml kaszki i walnol komara i tak spi to teraz:szok:
hurrrrrrrrrrraaaa:cool2::cool2:
a ja ofkors bb
oho lece bo sie obudzil i piszczy

a ja jestem nienormalna i z pracy pisze:-p

u nas pieluchy 3 ale juz teraz chyba 4 zakupie, moze nawet dzis do tesco skocze

kolejna noc syf, ledwo patrze na oczy, wreszcie wpadlam dlaczego od kilku dni Helen non stop sie budzi w nocy, zimno jej bylo!
i chyba w przeciwienswie do Piotrusia Kasinego uwielbia ciepelko bo jak ja zakutalam w pierzyne to wreszcie byl spokoj, a tak co 30 min pobudka kuzwa!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y:

reklama
u mnie "3" i dlugo jeszcze tak zostanie, ale u nas Pmpki sa ciut wieksze od Polskich.

Sugar fajowo, wybaw sie na calego.

Atol dlaczego mniemasz sie za nienormalna, ze w tyrce na BB siedzisz????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry