reklama

mamusie grudniowe:)

hehe - ja to jeszcze woczoraj po bronku byłam i dlatego tak mocno bojowo nastawiona:-D:-D:-D

Podglądaczki - tak, piję od czasu do czasu piwo:tak:

U nas burza idzie, ale piękne widoki, błyska się co chwila, pomruki grzmotów, pięknie!:tak::tak::tak:

reklama
no tak scruffy gdzies to wspomniala w miedzyczasie, tylko niestety yak to juz na forum jest, ze sie lepiej nie mieszac bo potem jeden post nakreca drugi i sie robi jazda, poza tym tym to moje zdanie jest takie ze to teddy spowodowala najwieksza jazde, moze to zazdrosc, a moze sie nudzi, a juz najbardziej w swiecie nie rozumiem ze skoro komus nie podoba sie jezyk czy styl wypowiedzi to w jakim celu podczytuje i jeszcze ten sucharski tekst mamuski ktora tu zajrzala i sypnela ze przykladne mamuski a jaki jezyk...

No właśnie Agaton - Teddy wątek rozkręciła obrażając wszystkie sprzeciwiające się jej zdaniu;-)
dobra, było-minęło, nie zamierzam z tą panią sie wdawać już w jakiekolwiek dyskusje.

kurde, burza przeszła bokiem. Szkoda;-)

Coś Anita znikneła. maz sie spowrotem wprowadził to nadrabiają zalegości bb;-):-D:-D

Spadam na bb:-D

Zniknęła i Anitka i Miłka:happy2:
Dobranocki....
moje kochane kumpelki grudniówki
i wszystkie podglądaczki
którym się nie podoba cokolwiek w naszym
życiu i na tym forum:-D
Nonek - jutro się u Ciebie melduję:tak:

e tam ,ja już po bb i się nudzę....;-).:-D:-D:-D

Miłka wczoraj zwiała jak skumała co się święci. A Anita nadrabia zaległosci. ja to czuję;-):-D:-)

Ditka po twoich ostatnich postach widze ze sie z bb poprawilo! Gratulejszyns i zazdroszcze, bo ja nadal nie moge wrcic do mojej kondycji sprzed i krotko po ciazy:angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry