reklama

mamusie grudniowe:)

ja bylam shrekiem zawiedziona - w ogole nie jest smieszny. milutki, ale liczylam na lzy szczescia :-D
a obejrzalabym sobie szklana pulapke ;-) ostatnio widzialam willisa chyba w hostage i ... miodzio ;-)

a najbardziej mnie wkurza, ze w je banym (nie moge sie powstrzymac) silverscreenie Harry bedzie tylko w wersji Z DUBBINGIEM!!!!! no i jak sie nie zalamac???? bede wycieczke do gdanska robic na smieszny film, faaaaaaak.

dita - chyba trzeba naprawde ci porzadnie dac kopa na rozped!!! moge byc pierwsza???

czarna - ciesz sie, ze synus taki samodzielny :-) i ze masz wiecej czasu dla meza, dla siebie, dla ksiazki, dla filmu... :-)

hej, laski, a ja wam sie pochwale czyms - zapomnialam z tego wszystkiego! dostalam sie na staz przy Festiwalu Polskich Filmow Fabularnych!!!!!!! przy organizacji :-) darmowy, ale zawsze bardzo chcialam :-) przyda sie w papierkach (szczegolnie na studiach, musze odbebnic jakies praktyki), a poza tym i tak sie zwykle na fpff szwedam, straaasznie lubie :-)

reklama
ja z innej beczki...
Przesadzają z tą żałobą narodowa i milionowymi odszkodowaniami dla rodzin poszkodowanych....
Każda rodzina od rządu ma dostać po 100 tys zł odszkodowania.
kurde, z jakiej racji? Bo ci ludzie zginęli razem? bo zginęli we Francji? Bo zginęli w autokarze? Bo śmiercią tragiczną?
A czym różni sie ich śmierć od codziennych śmiertelnych wypadków w Polsce? Tylko,ze za takie ,,błahe" pojedyncze wypadki nikt rodzinom zmarłych nie wypłaci kupy kasy i nie ogłosi ogólnej żałoby.

A tym, którym trąba powietrzna zabrała cały dobytek, łaskawie władze przyznali po 1 (JEDEN) tysiąc złotych!!! Sic!!!!!!!!!

..aenye gratulacje!!
zastanawiam sie jaki ten Shrek bedzie
a za Harym nigdy nie szlałam aż ostanio sie na HBO skusiłam i obejrzałam Czafre Ognia no i chętnie zobacze ten Zakon Fenixa

Dita - a no sic - ale oka nie wyciągniesz

zgadzam sie Ditka, juz wczroaj mowili ze 10000 tysiecy to bylam zdziwiona i o tym z J rozmawialam....no ale rzad pokaze, premier czy tam prezydent z reszta ch uj bo to jedno i to samowyciagnie ze swojej rezerwy :huh: no szkoda gadac, rzeczywiscie chyba lepiej jakby to przeznaczyli dla tych biednych ludzi po trabie powietrznej....
no comments

Dita zgadzam się z Tobą!!!!
Dają ludzią którzy nie będą potrzebować tyle kasy!!
A wiecie że ta powódz co była w '97 i ludzią zabrała gospodarstwa nadal mieszkają w barakach a już minęło 10 lat i co z nimi????? Dla nich jakoś nie mają kasy?????!!!!!

aaaaa - więc tym właśnie ci ludzie różnią się od np taty kate_less, który wpadł pod samochód i zginął?

I dlatego że to była pielgrzymka, rząd dla przykładnych katolików przeznaczył po tak wielkiej kwocie ,,odszkodowania"?
Żeby sobie rodziny kupiły po jakimś lux samochodzie - to im zastąpi zmarłych bliskich?

jak dla mnie nadal i zwłaszcza sic:no:

reklama
u nas od paru dni nauka samodzielnego zasypiania we wlasnym lozeczku i pokoju
ja siede z nim w pokoju i jak wyje przytulam a jak juz mocno wyje to biore na rece, uspokajam i odkladam! u tak do skutku najczesciej kolo godziny to trwa narazie!

naromiast jesli chodzi o nocne karmienie to dzisiaj wstalam 2 razy nakarmilam odlozylam zasnol ale za trzecim razem nie dalam juz rady i powiedzialam P zeby po niego poszedl. :no:

i tez ma jakiegos cipca i jak mnie nie widzi to jeczy ...
zwrajowac idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry