reklama

mamusie grudniowe:)

My planujemy trójeczke pociech :-)
Lucky bawcie sie dobrze :tak:
My właśnie ze specerku wrócilismy niby ładnie ale głowe zrywa takie wietrzysko :szok: mały sie zmeczył i poszedł spać :-)

reklama
Atol ciesze sie ze doszla

Nonku trzymam kciuki za Twoje mlauszki by zdrowialy i daly Ci pozyc.. nie martw sie wyjazdem, nic straconego, beda inne okazje

Wojtusiu witaj na swiecie!!!!!!

Wszystkim Aniom wszystkiego co najlepsze

u nas gehenny ciag dalszy.... maly na dodatek zaczal sie budzic co 3h ech
oby minelo

Nieistotna mozesz dac linka do swojej strony na allegro??

kiedys na niego trafilam i sobie zakupilam plyn vanilla & orchidea i byl gicio, chcialabym wejsc polookac a mojego J nie ma w domu a on licytowal ze swojego konta i namiarow brak, bo przeciez nie zdradzi mo swoich tajnych zabezpieczen, heheee

Nieistotna, a tobie spał dłużej? Bo mi się zdawało że on się tak normalnie dosyć często budził... U nas teraz co 4h pobudka, a jak zęby szły to było co 40 min... A próbowałaś go potraktować jakimś paracetamolem albo ibupofrenem?

Atol, a po co budzić?

biedny Filip, moze to jakis kryzys albo zeby
no ale nie denerwuj sie bo on wyczowa ze jestes spieta
wiem ze latwo powiedziec ale staraj sie relaksowac ile wlezie ;-)

ja bylam yu lekarza, standardowo wypisaL mi skierowanie na badania, zrobil usg ( oczywiscie nie zobaczylam nawet skrawka monitora)
generalnie wsio ok, "kutasika" sie nie dopatrzyl wiec wersja mojego lekarza potwierdzona
cos tam miauczal ze mam jakos nisko lozysko i moze jakies ciecie ale jeszcze nie wiedomo ale ostatnim razem tez mi zapowiedzial ze mlody jest ulozony posladkowo i na 100 bedzie cesarka wiec sie nie wczowam w jego gadki

jutro ide na 4d wiec bede juz miala full obraz tego co tam siedzi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry