reklama

mamusie grudniowe:)

chce sie ktoś zamienic na dzieci? hę?
Sugar możę ty? hęę?

kto ma jeszcze aniolka? a moze ktoras z lasek?? hę???

mozesz mi cos blizej kate powiedziec o tym lęku separacyjnym 8miecha?

a moze on jest chory, a moze cos go wystraszylo, a moze ktos go zauroczyl? hęęęęęęę

a może to czubek i tyle

reklama
Niestotna dziex, skocze do Piotrzyka,a Ty skad jestes?? ciekawe ile tu w Poznaniu kosztuje...bo w ogole tutaj Pawlow jak na srane i co jeden to cena insza :crazy: polookam w kazdym razie...

a ja mam dobry humorek bo bylismy u kuzyna J ojca w sprawie kuchni do naszej przyszlej chatki i tak sie udalo wymyslic ze bedziemy mieli fajny jadalniany stol!!! mieszkanko bedzie gotowe za rok w pazdzierniku, jak Bog da, ale juz sie nie moge doczekac...wiem, weim za rok bede klela i przeklinala heh...

a moja sis dzisiaj zadzwonila bo byla u gina i jej maly ma juz 2200 a ona jest w 32 tygodniu...no i maly pucus wyszedl na zdjeciu usg...w 4 tygodnie przybral 1160...

Nieistotku tez dostalam paczke dziekuje, neutralizator do zmywarki super, mocno i dlugo pachnie!

nic mi nie mowcie o spaniu maly od urodzenia przespal moze z dwie noce cale :wściekła/y:
i tez budzil sie juz tylko raz a ostanio zdaza sie i trzy ...
pocieszam sie ze jak skoncze karmic to bedzie juz lanie spal... tylko kiedy to bedzie :confused:

Nieistotku ja mam aniolka, gdybys mieszkala w Poznaniu to bym Ci go zabrala na tydzien i bys sobie porzadnie odpoczela...jestem przekonana ze wszystko z tego sie bierze ze Ty non stop z nim...i Ty nerwowa, on tez i te zle emocje przejmuje..

Boże, nieistotna, ty bidulko....
Współczuję, naprawdę.....
Ja mam aniołka, śpi już, zasnęła sama, śpi cała noc, nie płacze, w ogóle malo daje o sobie znać. no chyba,że jest głodna lub coś ja boli (Jak dziś w nocy o 4 - ewidentnie ząbki, dostała strzykawkę nurofenu i poszła spać)
Ale wiem, co przeżywasz, Ala była identyko. Ona jęczała tylko po to zeby pokazać że nie płacze w danej chwili, więc jęczała albo płakała. Pobudki kilka razy w nocy, cyc i mama - nie wolno mi było do kibla pójść.... Nie bez powodu między dziewczynami jest 5 lat różnicy - po prostu przy małej Ali z małym dzieckiem na 100% w psychiatrku bym wylądowała.

Trzymaj się, to naprawdę minie.

"a może to czubek i tyle"

rozbroilas mnie :-D

Nieistotna to jak to jest on ciodziennie caly dzien wyje?
czy ma takie fazy??
niestety niektore dzieci tak bolesnie przechodza zabkowanie... macie pecha... :rofl2:

Sa raa widzialam na zdjeciu malca bo jak wpadlam do rodzicow sis byla, no ale musialabym skanowac a nie mam takiej mozliwosci :nie: ale zdjatko super nosek identyczny jak moja siostra, jak napisalam maly pucus...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry