reklama

mamusie grudniowe:)

tez myslalam ze cos moze go boli
ale jakby go bolalo to nie zrobilby sie nagle grzeczny w tesco :baffled:

a tak wogole to mi sie dzis pierwszy raz odparzyl
mial czerwona pupke w miejscu gdzie mu sie posladeczki sytkaja taka mala czerwone krope, wiec posmarowalam kremem hipp na odparzenia i zalozylam pieluszkę
zdejmuje ja a ta buba, pelno mini ropnych krosteczek wzdłuż tej czerwonej kropy
mysle se kru rwa co za krem
umylam i posmarowalam bepantenem
jak go znam rano nie bedzie sladu

kocham tego czubka ale brak mi sil

reklama
ja mysle ze jemu nic nie jest - niektore dzieci tak juz maja i musza poprostu z tego wyrosnac!!
moj tez czasem jak sie bawi i mnie zobaczy to jeczy ze chce do mnie, wiec poprostu wychodze zeby mnie nie widzial!

Sara no to musze sprobowac!

Ilonko - Ala była identyczna - i nic jej nigdy nie było. Boże jak ja marzyłam,zeby choć na jedną noc gdzieś wjechac, móc pójść spać wieczorem, obudzić się rano.... - tak jak ty. No cóż, są takie dzieci, ale powiem ci że szybko wyrastają i o tych jękach i płaczu się nie pamięta;-)

ja myślę,ze mamom karmiącym jest gorzej, bo dziecko kojarzy mamę z mamą i jedzeniem - jak odchodzi, to zabiera i jedzenie itp...

Ilonka - bo jeszcze kasy nie dostałam...., Kate też czeka na kesz za bikini...:zawstydzona/y:
Ale jutro Jadzia robi chyba przelewy to jakby coś to się zgłoszę:tak:

Nieistotna współczuję Ci bidulo ! nie wiem co poradzić , bo nie znam takiego zachowania u dziecka( tfu tfu tfu )
( acha uroki zlizuje się z czoła :tak: trzy razy ! i za każdym razem trzeba splunąć ) ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry