reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A my dzis bylismy w super parku :-)
i Bruno ogladal kwiaty lawendy, patrzyl jak sie leje woda w fontannie, spacerowal po ceramicznych mozajkowych plytach na trawie, i po trawce, skakal po lawce i ogladal kaczki w stawie:-D
i bylo super:-)
i apetyt wrocil, zjadl calego bananka z 1/4 avocado na sniadanie i obiadek[ziemniak, fasolka szparagowa i schab]
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

A my dzis bylismy w super parku :-)
i Bruno ogladal kwiaty lawendy, patrzyl jak sie leje woda w fontannie, spacerowal po ceramicznych mozajkowych plytach na trawie, i po trawce, skakal po lawce i ogladal kaczki w stawie:-D
i bylo super:-)
i apetyt wrocil, zjadl calego bananka z 1/4 avocado na sniadanie i obiadek[ziemniak, fasolka szparagowa i schab]
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

zabrzmialo conajmniej jak dzien francuskiego delfina ;-)

a ja juz trzeci dzien spedzilam z moja kochana psiapsiolka co to przyjechala z anglii:tak: niestety juz we wtorek wyjezdza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj bylysmy sobie pol dnia na spacerku nad malta, Agatka rzadzila, no bylo naprawde super, jjutro pewnie tez sie bedziemy widzialy\
ale bede tesknila jak wyjedzie:-(:-(:-(

reklama
agaton wiem jak to jest:no:

moja jedna bardzo dobra kolezanka w Australii, druga w USA, widujemy sie raz na 3 lata albo i rzadziej:no:

witaj mamo Nadinki:-D

a my z T zaliczylisy zgon, polozylismy sie z Hanka do naszego lozka, bo u siebie nie chciala zasypiac i zsnelismy szybciej niz ona, teraz dopiero sie ocknelam i wstalam sie umyc, przebrac i butle pomyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry