reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
oczekujaca, aga - witamy z powrotem!!! i piszcie, co u was!!

a co z czarna? tak raz wpadla na galerie i to ma byc wsio???

nieistotku - gratuluje ladnej nocki :-) i pomyslu z kojcem :-) i ketonalu :-) a co do bolu, gadalas z jakims ginem..? bo to chyba nie powinno tak bolec..
mnie po tym zabiegu nic cialko nie bolalo.. tylko dusza :-(

moj nie spi w nocy, generalnie strajk. znaczy spi, ale nie dluzej niz 2h bez przebudzenia sie (tylko on sie lekko przebudza, na smok, jedzenie i spi dalej, nawet oczu nie otwiera, a ja, niestety, 15 minut walcze, by dalej zasnac).
ostatnie dwie noce zrejterowalam, padnieta bylam jak nie wiem, wiec o 5-tej rano bralam go do siebie. i oczywiscie spal cudnie bez pobudki do 8.30-9...

ech. mam nadzieje, ze zacznie spac w nocy jak czlowiek..
w dzien zlote dziecko, obudzil sie wlasnie na balkonie i od 10 min gada z suszarka :-D :-D :rofl2:

ale powrotów - super!! udzielajcie się kobietki!!

a czarna - nie wiem może się odezwie

Nieistotku wracaj do zdrowia!!

maja u mnie też się tak zdarza czasem:-p

Witam! Dopiero teraz tu zawitałam:zawstydzona/y: jakoś tak wyszło:-( Ile tu stron... straciłabym wieczność gdybym miała to wszystko przeczytać:tak: Ale do sedna:
Nadinka urodziła się 08 grudnia 2006:-)

Hej Laski :-) my dzisiaj prawie cały dzionek na podwórku :tak: bo mamy słonko wiec się grzaliśmy :tak:. Teraz mały padł jak zabity i śpi słodko mam nadzieję że pośpi chociaż do 1 :-).
Witam się że wszystkimi powracającymi na BB :-)
I hej Magda :-)
A i sie pochwale :szok: znalazłam kolejnego zęba w paszczęce Małego :-D:-D to juz chyba 9

kamila - do ksiego guinessa z nim :-D

nieistotna - przytulak.. jak sie wygadasz, choc troche jest lzej.. ale ja o tym moglam mowic dopiero jak juz bylam w zaawansowanej ciazy z Filipem, wiec rozumiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry