reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
:-D

U mnie ostatnio dr Jekyll i mr Hyde.
Piotruś super pogodny, bawi się spokojnie, nagle WRZASK :szok: I wyje i wyje, ani jeść ani pić ani kupa... Posmarowany żelem Orajel po 6 minutach nagle spokój cisza :-D
Mu te zęby chyba do wewnątrz rosną, bo nic nie widać a już z jego akcji to co najmiej 15 powinno być na wierzchu :dull::-D

a my? a my? ja marze o 2h naraz.. o niebudzeniu sie o 6 rano w celu "ubujania" dziecka na kolejne 2h snu (nieraz z przerwa po godzinie na kolejne pare lykow herbatki i ubujanie)
Chryste.. tez caly komplet pliz naraz..

a u nas dziasla nawet nie podpuchniete, nic a nic nie widac.. a o dziwo orajel pomaga.. i paracetamol, jak jest strasznie.. wiec to musza byc zeby..!

Nonek
- kochana bidulko.. strasznie mi przykro :-( naprawde pech jakis cie przesladuje.. ale dobrze myslisz, nie odpuszczaj wakacji! moze za tydzien bedzie juz calkiem git??

Dita
- gratuluje zabka.. a mala chyba nie marudna, cos nie narzekasz na nia ostatnio? tylko sie cieszyc :dry:

ja dzis bylam na imprezce.. suuuper.. wreszcie poznalam chlopaka (w sumie narzeczonego juz) mojej ukofanej psiapsioly (mieszkaja we fr, wiec to nie takie proste :-) ) - alez sa zakochani!
i w ogole, jak to na domowce.. rozmowy o zyciu do 4 rano.. git :-)
Fiol zostal z babcia i jej robil sajgon. ja sobie slodko pospalam hehe :-) dzizas.. czesto bede go sprzedawac spragnionej Fiolka babci :-) czuje sie jak nowo narodzona :-)
mimo ze mnie moj facet wku.rwia jak nie wiem, nie chce mi sie nawet myslec ani pisac. ch.. z nim. krzyz na droge. kuzwa. nom :-) to powiedzialam, co mi lezy na watrobie :-D

Nie, mała jakoś jak marudzi na zęba do przez pół dnia i tyle. hehe
Śpi jak zwykle cała noc. Pobudka o 7.
Czasem jej tylko coś odpierdziela i drze morde, ale to raz na dwa tygodnie moze.

A ja w proszku, mamy się pakować i nic mi się nie chce. Wróciliśmy z zakupów, samochód zatankowany, kasa wydana, hehe
oj.

a jakie wspomnienia wielkopomne beda!
nie licz kasy :-D tego sie nie przelicza na pieniazki!
zobaczysz, jaka Ala bedzie zachwycona :-d az mi sie geba smieje na sama mysl :-)
buziam!!

dobra, to ja tez sie ide pakowac..
zaraz jedziemy na 1 dzien do babci dawida na wies :-)
heh, znowu kilka dobrych godzin jazdy samochodem.. dramat.. zaczopkuje mlodego chyba..
ostatnio non toper drze jape w aucie :wściekła/y:

troche mi sie niechce, ale namowilam rodzicow moich, zeby sie wybrali z nami, i od razu mi fajniej :-)
dzis mamy cichy dzien, pewnie pierwszy z kilku. normalnie czasem mam ochote sie rozwiesc. serio. po co mi przy dupie taki palant?
ehhhh. moze na wsi mi przejdzie.. swieze powietrze i te sprawy.. ;-)

jutro wieczorem z powrotem podpinam sie pod bb (na wzor matrixa). licze, ze dopiszecie i bede miala co czytac, bo cos laski oslablyscie.. :-)

ehehehe - aenye - no jak cię czasem czytam to leję ze śmiechu jak po czytaniu Miłki:-D:-D:-D Nie przejmuj się cichym dniem - to normalne, przejdzie:tak:;-)

No ale moja też drze jape jak jedzie, dobrze,ze wyjeżdżamy o 4 rano to może choć trochę tej drogi prześpi:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry