a my? a my? ja marze o 2h naraz.. o niebudzeniu sie o 6 rano w celu "ubujania" dziecka na kolejne 2h snu (nieraz z przerwa po godzinie na kolejne pare lykow herbatki i ubujanie)
Chryste.. tez caly komplet pliz naraz..
a u nas dziasla nawet nie podpuchniete, nic a nic nie widac.. a o dziwo orajel pomaga.. i paracetamol, jak jest strasznie.. wiec to musza byc zeby..!
Nonek - kochana bidulko.. strasznie mi przykro :-( naprawde pech jakis cie przesladuje.. ale dobrze myslisz, nie odpuszczaj wakacji! moze za tydzien bedzie juz calkiem git??
Dita - gratuluje zabka.. a mala chyba nie marudna, cos nie narzekasz na nia ostatnio? tylko sie cieszyc
ja dzis bylam na imprezce.. suuuper.. wreszcie poznalam chlopaka (w sumie narzeczonego juz) mojej ukofanej psiapsioly (mieszkaja we fr, wiec to nie takie proste :-) ) - alez sa zakochani!
i w ogole, jak to na domowce.. rozmowy o zyciu do 4 rano.. git :-)
Fiol zostal z babcia i jej robil sajgon. ja sobie slodko pospalam hehe :-) dzizas.. czesto bede go sprzedawac spragnionej Fiolka babci :-) czuje sie jak nowo narodzona :-)
mimo ze mnie moj facet wku.rwia jak nie wiem, nie chce mi sie nawet myslec ani pisac. ch.. z nim. krzyz na droge. kuzwa. nom :-) to powiedzialam, co mi lezy na watrobie