reklama

mamusie grudniowe:)

no siostro przybijam pione:-):-D
dowiedziualam sie o tej fascynujacej sytuacji smsem w HM na dziale dzieciecym hehe

gratuluje i tzrymam kciuki za dziewczynke
ja juz na koncoweczce a Ty dopiero zaczynasz, kurcze fajnie
nic nie pekaj wszystko dasz rade i bedzie miod a filip bedzie mial kompana do zabawy

sciskam przyciskam

uff juz nie jestem sama :rofl2:

reklama
Witam

Wchodze na bb i co ja widzą? Patrycja w ciązy???! wow:szok: Szybko się zdecydowaliście na drugie dziecko. Młodziutka i taka odważna z ciebie dziewuszka!;-):-) GRATULACJE!
U nas jedno dziecko jak narazie wystarczy tym bardziej że jest jeszcze malutki i nie wyobrażam sobie teraz drugiego bobasa:no: Jak Filek pojdzie do przedszkola to wtedy na pewno postaramy się o bajbuska:tak::-D.

Aenye wowowowowowowowowowowow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuacje:-D:tak::-)
no i zmajstrowaliscie jednak:-D

u mnie wczoraj caly dzien masakra, nic sie nie umiemy ze soba dogadac...:dry:

Sugar tez w czoraj siedzialam w hm na dzieciecym:-D

hehe, Kinga :-D no los troche za nas zadecydowal, ale w sumie nieduzo, bo i tak niedlugo mielismy sie starac :-)

sugar
- no to powitaj mnie w klubie podwojnych mamus ;-) hehe.. sie zapatrzylam na ciebie :-) tak pozytywnie "zazdroscilam" ci tego maluszka, co sie niedlugo urodzi, ze az samo wyszlo ;-)

mam nadzieje, ze dam sobie rade z dwojka... dam ;-) Filipek grzeczniutenki w dzien, jak sie MLODA urodzi w maju, to od pazdziernika Fiol pojdzie na pare godzin do pobliskiego zlobka i bedzie si :-)
a od nastepnego roku (jak MLODA bedzie juz miala 1,5 roczku) to ja smigne na studia do wawki (zaoczne, bo na dzienne sie z dwojka nie porwe juz) i tez bede miala cos z zycia. weekendy chociaz ;-)

wszystko mam juz obcykane ;-) nawet nowe mieszkanie - to juz nie bardzo sie nam nada. nie mamy kasy na kupno nowego (nie ma jak wziac kredytu, bo nie jestesmy zarejestrowani w firmie, zeby nie tracic socjali), ale moja siostra, co nie ma zamiaru przez kilka lat jeszcze z domu wyprowadzac, odbierze swoje mieszkanie 49m, ale trzypokojowe, w Redzie, wiosna 2008 jakos wlasnie. i po prostu sie zamienimy :-D
i bedziemy miec pokoik dziecinny z mebelkami z ikei...

rozmarzylam sie ;-) hehe...

ale normalnie mam wrazenie, jakby mnie cos nosilo od wczoraj.. szok..! rozpiera mnie cos.. radosc..? niedowierzanie..? podniecenie?..
ten drugi dzidzius niby byl w planach, ale jak to plany - zdawaly sie z deka nierealne.. tak ciezko bylo mi to sobie uzmyslowic..

hehe :-D

stulam..

aenye -GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu, ale się jaram:-D:-D:-D

Zaległe STO LAT dla FILIPKA i MIKOŁAJA,
Dzisiejsze sto lat dla słodkiej
MANKI!!!

Dżiz, komp mi sie w domu zje...
fajnie.:baffled:

Aenye GRATULACJE!!!

Sorki ze ja tak jak po ogien woadam ale chorobsko mnie rozlozylo inie mam na nic sily. Gorczki nie udalo mi sie zbic. Mala karmie sztuczniakiem , cycki mam pelne bo laktator zostawilam w Pl.
Dobrze ze Marika poki co grzeczna.I mam nadzieje ze sie nie zarazi.

Skladam zalegle zyczonka i pozdrawiam wszystkich.

Patrycja GRATULACJE !!!!!!!!!!!
ale super!! ciesze sie razem z wami!!!!!!!!!!
zycze dziewuszki! spokojnej ciazy i bezbolesnego porodu :-D

a kiedy drugie badanie bety??

Najlepszego dla Filipka Mikolajka i Majeranki!!

Maja a czemu karmisz sztuczniakiem ze wzgledu na chorobe? z tego co pamietam jezeli nie bierzesz antybiotykow to nie musisz rezygnowac z piersi, a nawet lepiej bo mala bedzie miala od Ciebie przeciwciala na Twoja chorobe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry