reklama

mamusie grudniowe:)

wooooww! no to gratki! slicznie :-D

ja sie poddalam. nic nie kumam, nie wiem, czy mi sie mozg zlasowal, czy wypadlam z obiegu, czy temat autentycznie mnie przerasta, czy to gigantyczne lenistwo mnie oslepia - grunt, ze pie.rdole ta prace. trudno. najwyzej facet dostanie apopleksji (ale jest zajebisty, wiec raczej nie ;-) ) we wtorek. nie wiem tylko, czy kiedykolwiek bede w stanie cos na ten temat wymodzic - znaczy, owszem, ja mam pojecie, natomiast nie umiem tego ubrac w zdania, tym bardziej na 10 stron! powiem mu, ze nie wiem, jak to ugryzc i juz. fak.
dal mi opowiadanie, gdzie przestrzen wg mnie nie ma duzego znaczenia i mam sie teraz nad tym zastanawiac i biedzic, i kombinowac.. fak.. nie mam sil ani ochoty na takie meki..
a moze pojde do innego wykladowcy z tym fantem..?

nie wiem, nie wiem, nie wiem..
siedze i prostuje zwoje.. fak..

ale mam wyrzuty sumienia..
czytam i nic nie kumam z tego, ani tego, co pisze.. bez sensu..

reklama
Brawo dla Marcuni-kolejna mała grudnióweczka chodzi:-)
..aenye dziś już będzie lepiej napewno coś napiszesz i nie poddawaj się;-)
Kinga u nas przygotowania pomalutku idą do przodu:-) dziś kolejna seria zaproszeń.....
strasznie mi się nie chce:no:
Gratuluję wszystkim dzieciaczką przebijających się ząbków:-D:-D

Ufff nadrobiłam ale juz nie pamiętam co napisa miałam :szok:
zaległe wczorajsze :
. STO LAT DLA MIKOŁAJA ANITY :-)
. STO LAT DLA FILIPKA NIEISTOTNEJ:-)
Pingwinku gratuluje ząbka Marcuni :tak:no i chodzenia samodzielnego
Aenya współczuje pisania pracy ale dasz rade kobito ;-)
Nie pamietam więcej :szok: skleroza normalnie

Czesc, ratujecie bo ja juz nie mam sily.
Niedlugo nie bede miala neta, bo chowamy kompa. Moze dopiero wieczorem uda mi sie wpasc jak bede juz u sasiadki.
Wczoraj zakupilismy sprzet agd do obu domkow- dwie kuchenki ( blaty), piekarnik, zmywarka, dwie lodowki. Od raz juz na maly domek + duzy.

Wszystkiego najlepszego dla Jubilatkow!!!
I wszystkiego naj naj dla wszystkich!
Roni a Wy, kiedy sie wyprowadzacie do nowego m?

ja znowu standardowo na chwile:-(
gratuluje wszystkim wyczynów i zębolów

u nas tak: Olivierek chodzi jak opętany ma już 5 zęboli z zego ostatnie 3 wyszły w ostatnim tygodniu:eek:(ryk, bek, drzyk na maksa! wcale mi z rąk nie zchodził i do nikogo nie chciał pójść - maminy cycuś na maksa:sorry2:), a teraz póki co mega wesoły, super rośnie, twu twu twu nie choruje(nie licząc pieluszkowego zapalenia pupy) no i tyle

ja się kurna ucze brrrrrr.....(..aenye współczuje Ci z całego serca ale będzie gites:tak:)
dzisiaj się ściełam z Mamą (szit jaka ona jest niezdecydowana i wiecznie niezadowolona:crazy:)no i poważna dyskusja (krzyk, łzy itepe) z T. wrzeszcie musiałm go "pojechać" bo już nie mogłam niektórych rzeczy znieść. Oczywiście atmosfera została oczyszczona i żyjemy w błogiej miłości hihihi:rofl2::happy2:

tęskni mi się za Wami
no i tyle
buziam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry