reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Laski czy to zeby? przeswituja malej z przocu (nie od gory) przez dziasla cosik biaego jakby cale dwa zeby bylo widac?????????????????
Mala znowu przespala calusia noc bez pobutki u siebie w loziu :-):-)

Kate pisze tutaj:slodzina Piotrus, ucaluj go!!!

Nonek pomysl sobie ze z kazdym kartonem coraz mniej do pakowania...a coraz wiecej do rozpakowania :-D

Piratki samochodowe!!!! Buziakuje do Was, Aga dobrze ze Wam sie nic nie stalo. czolowka z ciezarowka.:szok:

Lucky witaj na pokladzie!

oj Pingwinku co ty robisz ze Mercunia tak dobrze spi. Ten moj smyk fakt ze spi fajnie, ale nadal budzi sie 2-3 razy. pociucia cyca i spi. ale ja za to calkowicie sie rozbudzam i rano w robocie z 2 godziny ziewam:-(

Aga nie wiem. mi sie wydaje ze po trochu dziecie samo sobie tak robi. ona nagle przestala jesc w nocy i jednoczesnie budzic. Mysle ze przez to ze karmisz maly sie budzi bo chce cycusia i bliskosci. u mnie juz byly resztki mleka i mala chyba sama zrezygnowala z wyjadania resztek.Ach i ja nie karmilam u siebie w lozku. Szlam do niej wyciagalam ja z lozia i karmilam na fotelu. Moze miala tego dosyc?
Potem sie zepsula na 1,5 miecha a teraz znowu widze swiatelko w tunelu. Ale widze jedna zaleznosc, jak mala ma "normalny"dzien, wyspi sie na calego w dzien to i w nocy ladnie spi. Ale jak mala sie budzi w nocy i nie usnie w 5 minut to nie chce mi sie meczyc i od razu ja biore do nas.wiem len jestem, ale jak widac za bardzo jej to nie szkodzi bo jak chce to potrafi spac sama cala nocke

Kinga dzieki! Wow zabki!!!!!

czekam az sie Mercedes obudzi od 1,5 h bo jedziemy odwiedzic kolega Wiktorka z wrzesnia 2006 a ta spi i spi i spi :-D Nudzi mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga ja przestalam karmic u nas w lozku bo mi sie zasypialo i nie wiedzialam ile mala zjadala, jak dlugo jadla, czesto cyca nie zmienilam i generalnie nic nie wiedzialam

to identycznie jak ja, cos z tym fantem musze zrobic.
jak my sie gdzies wybieramy to urwis zawsze wtedy spi i spi.
usciski dla Wiktorka i Mercuni, jesli z wrzesnia to wkrotce urodzinki, pozdrowionka.

hehe u nas podobnie, jak mamy gdzieś wyjść to Filip śpi...
pingwinek gratuluję ząbków u córci i życzę miłego pobytu u znajomych:-)

A my dzisiaj na gościnkę się szykujemy:happy: przyjdzie znajoma z pracy męża, bedzie nianią Filipka na czas naszego ślubu 15go września:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry