reklama

mamusie grudniowe:)

O kurcze, Kate - gratulacje.
Ja już nie myśle o Mirenie, kurde, jednak za drogo, moze po jakies piguły pójdę.
Czy wie ktoś, od jakich piguł sie nie tyje???????

Znowu mam do dupy dzień, znowu kierowniczka ***** siadła na mnie i czepia sie o wszystko.
ku rwa mać.
Szukam tych cholernych ofert pracy wszędzie, ale wszędzie przedstawicieli handlowych - czyt. akwizytorów albo fryzjerów.

:-(

reklama
Kate, gratki!

... co do wieczoru
Moi znajomi robili razem, bo się parę miechów nie widzieli, przyjechali w jedno miejsce tylko na ślub i stwierdzili że bez sensu się rozstawać. Wygoniliśmy facetów na godzinę, żeby prezenta wręczyć, a potem się bawiliśmy razem (czyli siedzieliśmy sobie na piwku do późnych godzin). Taka gadana impreza raczej. I było super :-)

Ale ja to bym zrobiła osobno - taki klimat żeby powspominać panieńskie czasy i przeważnie (u nas tak jest) jakieś absurdalne prezenty, konkursy i brednie. U nas świadkowa zawsze organizuje imprezę i jest hiper pomysłowo :-)

Dita, prędzej czy później... A ty szefowej też nawrzucaj, a co!

Wczoraj po 18:00 poszłam do Centrum Planowania Rodziny i powiedziałam, co chcę:tak:
dostałam ankietę do wypełnienia i czekałam na rozmowę z pielęgniarką
pogadałyśmy ze 20 min, założyła mi karte
Jeju... jacy tam wszyscy mili...
umówiła mnie dzisiaj na 10:30 na założenie
poszłam z Nat, bo nie miałam z kim jej zostawić
ale to nie był problem
miałam rozmowę z panią doktor, która pytała o to samo co pielęgniarka
czyli dlaczego Mirena, ilu mam partnerów, dzici, choroby w rodzinie, taki wywaid
był jakiś student medycyni i pytała czy on moze jej asystowac
a to sobie myślę, niech się chłopina uczy na polskiej ci pce:-)
Non stop pytali się mnie czy wszystko OK
czy nie za mocno boli, itd... tacy mili, ze hej:-D
młoda pięlęgniarka trzymała mnie za rękę i mowiła, kiedy będzie bolało, itd...
ale nie bolało jakoś mocno, takie "ukłucie"
po wszystkim znowu się pytaliczy jest OK
i kawkę mi zrobili
i czekałam już ubrana jeszcze 15 min i jest GIT!!!!
A w tej klinice czysto, pachnąco, mega miła obłsuga
a personel..... o rany! mili, uprzejmi, sympatyczni, uśmiechnięci
miodzio:tak:

Kate, no bomba! Ty masz jakieś szczęście ginekologiczno-szpitalno-darmowe :-D
Ale fajnie, że się udało. Życzę, żeby się dobrze sprawowała Mirena ;-):-)

Kate, no bomba! Ty masz jakieś szczęście ginekologiczno-szpitalno-darmowe :-D

Hehehehehe:-):-):-)
też zauważyłam:tak:
tu w Oxfordzie nawet kolejek nie ma za bardzo na "te sprawy"
w piątek wybieram się do Primarku... wydam trochę kasiurki
podobno buty po 2-3 funty, ciuchy od 1 funta
biżuteria od 50p
Fajny kraj:tak:

Byłam ze szwagrem i Nat w niedzielę na takicm "pchlim targu"
i Paweł kupił leżaczek dla Piotrusia z firmy Mothercare
prawie nówka
za 2 funty
dobra spadam jakis obiad robić i do dzieci
bye

Aenye trzymamy kciuki za betke :-)
Kate fajnie, ze sie zalapalas:tak:
Wszystkim maluszkom skladamy zalegle zyczenia;-)
U nas dzien jak co dzien...
Choc nie narzekam...mloda spox zdrowa i wesola, wczoraj dzien spedzony z siostra, dzisiaj odwiedziny u babci...fajnie, a sobote mamy mega impreze, siostra J i szwagier urzadzaja mega impreze z okazji 40 urodzin lacznie z parapetowa, jak znam zycie bedzie mega zabawa...40 osob..bedzie sie dzialo:tak::tak::tak::cool2:
a propos siostry J...dzisiaj mieli niezla nocke...szwagrowi snilo sie ze maja wlamnanie, cos tam przez sen mamrotal, meczyl sie wiec Dorota go obudzila, wstal zeby wypuscic psa, ten pobiegal chwile i wrocil, na to Rafal patrzy ze sie swieci swiatlo takie na czujke przed domem, patrzy a tam wyprowadzaja samochod :eek::wściekła/y::no: ja pieprze dopiero co sie tam sprowadzili, zadupiue ze hej a ktos juz ich zaobserwowal, szkoda gadac a dopiero co na Wielkanoc ukradli im samochod i wlamali sie do mieszkania:baffled:

Sugar bardzo się cieszę że zs młodą wszustko OK, jak patrzałam na Twoje zdjęcia to Ty normalnie jesteś stworzona do bycia w ciąży he he he :cool2:
Dita słyszałam, że to kiepski film daj znać czy Ci się podobał :tak:
Aenye daj znac jak tam badanie :tak:
kate_less zazdroszcę sprężyny i takiej obsługi :sorry2:

do soboty jeszcze troszke zostało wiec pomyślę nad tym panienskim... sama już nie wiem może w ogóle nie wypali...:-( No ale już mam super kreację wiec hehe co ma byc to bedzie ale panienski zrobię!:-D:cool2:

Kate fajnie że ci sie tak udało:happy:

reklama
Kinga panienski z mezem?Nie mowie ze masz robic na nim nie wiedomo co,ale panienski masz spedzic wsrod bab!!!!

Kate szczerze Ci zazdroszcze, spryciara jedna, niech Ci sie nosi mirenke na zdrowie!!!:-)

Laski pierwszy raz od czasu narodzin malej poplakalam sie ze wzruszenia....Mercunia dzisiaj siedziala i tak...wstala i sobie poszla kilka metrow.Jedna z najpiekniejszych chwil jakie przezylam w zyciu...boze nadal mi sie chce plakac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry