reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ale pustki :-D

u nas SUPER!!!!!!!!!!!! betka wspaniale urosla - 1278 jednostek!!!!!!!!!! czyli prawie trzykrotny przyrost :-D :-D :-D jeszcze blizniaki beda, huehue. (zartuje, z Filipem tez tak mialam).

no REWELACJA :-D

i chwale sie nowym suwaczkiem ;-) taki prodziewczynski, bo nie ukrywam, marze o coreczce...
najwyzej za kilka miechow zmienie ;-)

PS DZIEKUJE za kciukasy! i bylam oddac prace, koles powiedzial, ze najprawdopodobniej mi odpusci egzamin, bo nie chce mnie meczyc i nie ma czasu, chyba, ze praca bedzie totalnie do d... ale chyba az tak zla nie byla ;-) no zobaczymy!!! i w piatek kolejne zaliczenie, u tej samej babki co wczoraj, wiec, jednym slowem - PROSCIZNA!!!

Aenye!!

Super, gratulacje, szczerze zazdroszcze, tak bym chciala moc sobie na to pozwolic teraz...ale niestety...najpierw trza doczekac nowego gniazdka, chcialabym w koncu jakis slub no i moze wtedy:sorry2:

Helo lasencje
Kate super ze sie tak udało :tak: i fajnie że tak miło wszystko poszło :-)
Pingwinku Super :tak::tak:
Dita daj recenzje z filmu koniecznie bo tez chce isc bo to w moim miescie i okolicach krecone :-D
Aenya super ciesze sie razem z toba i cureczki zycze
I racja puuuuuuuuusto tu strasznie ostatnio

I sie jeszcze pochwale jedziemy w styczniu prawdopodobnie na weselicho do tunezji :-):-) szukam tanich biletów :cool2:

film - zależy co się komu podoba.
Jeśli ktoś oglądal 1 część - u Pana Boga za piecem" - ta jest w tym samym stylu.
Ja się śmialam do łez.:tak::-D:tak:
Kamila - to film o twoich stronach:tak::-D
Wesele w Tunezji -wooooow:szok::tak:

Wesele oczywiscie nie moje :-D:-D siosty mego mena :-) ale sie chcemy załapać na balety :-D:-D
A tak serio to moje strony to nie do końca taka wiocha jak tam pokazuja :-D:-D nie obrazajac ludzi mieszkajacych na wsi :tak:

reklama
hahaha - przeciez wiem,że to wszystko przesadzone;-):-D
tak samo ten serial ,,plebania" - to jest o moich stronach - tez to wszystko na siłę zrobione, mocno przesadzone, przecież takiego zacofania już nigdzie nie ma, no lae czego się nie robi na potrzeby filmu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry