reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie do tego wszystkiego jeszcze pada takie niewiadomoco
pogoda fatalna jak dla mnie
moze pojade do jakiegos centrum pooddawac sie zbytkom lazenia po sklepach bo co innego nie wchodzi w rachube

ja mlodemu zakladam jego kurteczke , spodenki jakies grubsze dresy, body z krotkim czy dlugim i ew jakas bluze czy bezrekawnik

ale zawsze jest kocyk jakby co

nie lubie takiej zimnej jesieni :no:

A ja musze młoda zaopatrzyć w coś zimowego, bo na razie w letniej kurtce łazi:eek:

Ja tam sie ciesze zimą, przynajmniej na nartach sobie będe mogła pojeździć, nie tak jak w tym roku - śniegu w ogóle nie bylo...:dry:

hehe - wiem,że jestem inna, ale ja wolę ziąb od upałów....;-)

hej babki !

przede wszystkim gratulacje dla Patrycji ! :-) mocno Słońce 3mam za Was kciuki ;-)

Spóźnione i teraźniejsze życzenia dla wszystkich małych jubilatów :tak::-)

Pogoda przyprawia o myśli samobójcze :eek: Mocno licze na babie lato - mam nadzieję , ze na czas spotkania w Istebnej :cool2:

Pingwinku - zdumiewające - ile ta kruszyna ma siły - biorąc pod uwage wiek , to chyba najwcześniej z grudniowych bobasów zaczęła chodzić :szok: gralulacje - krok po kroczku i zacznie biegac jak szalona ;-):-)

Sugar z niecierpliwością czekam na fotki małej :tak:

To tyle co udało mi się zapamiętać :-p

A ja nakładam bodziaka na krutki rekaw do tego bluzka jakaś i bluza z kapturem czapka jeszcze nie zimowa ot taka tam wiosenna no i cieplejsze spodnie. Niech sie hartuje :-) ma ciepłe raczki i plecki wiec chyba jest git ;-)
Tez nie znosze takiego nie wiadomo co za oknem :no: ale u nas wyszło słonko na troche to skozystalismy i poszlismy na spacerek :tak: wygrzac sie w słońcu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry