Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niewiele się u mnie zmieniło Dituś ;-)
Zaczynam zastanawiać się nad powrotem do pracki :-( ( na razie się tylko zastanawiam ) Powoli kończą się oszczędności i boje się , ze nie bede miała wyjścia
Dziewczyny nie straszcie boja dla alej nic zimowego nie mam a wyjazd za pasem.
I pokrowca na nozki nawet nie mam
Juz lepiej sie czuje. I energia i humor wrocily.
My w dostalismy zaproszenie na wesele do....Nigerii do mojej czarnej kolezanki z pracy.
Jakos niedlugo bedzie ale niestety nie uda nam sie poleciec. Szkoda. Bardzo chcialam. A chyba innej okazji nie bedzie zeby tam poleciec.
Przyslali mi dzisiaj wozeczek. Superowy. Naprawde.
Anitko wreszcie sie pojawiasz ... juz sie zastanawialam czy zyjesz.
Co tam?
lucky - no ciesze sie, a co mam do wyboru??? w sumie to naprawde niewielka roznica. ale najbardziej sie ciesze, ze Kruszynka zdrowo rosnie, bo wiem, co to za bol, kiedy betka, zamiast rosnac, spada...
pingwinku - gratulacje dla malenkiej krolewny..
sugar - gratuluje sporszawej coruni
kurka, mam wrazenie, ze sie powtarzam, jak tak, to wybaczcie, jestem w domu rodzicow od wczoraj i tu jakies inne, bardziej "zywe" zycie.. sporo sie dzieje :-)
a i wyprawilam siostre do NY... nie macie pojecia, jak jej zazdroszcze... kurcze, to podroz moich marzen :-) na razie zrobilam liste zakupow ;-) my pojedziemy moze za dwa lata, przyjaciel mojego D. bedzie robil magisterke w filmowce w Los Angeles i mamy juz zaproszenie na cale wakacje zobaczymo, co wyjdzie z tego :-)
Dita - uwielbiam "u pana boga za piecem" i juz sie nie moge doczekac projekcji drugiej czesci na festiwalu dla mnie ogromnie wzruszajacy film..
gratulacje wyjazdowych weselnych zaproszen ja nie mam takich znajomych moze jeszcze kiedys
a ja ustalam ostatnie szczegoly wyjazdu do francji i anglii naraz teraz, jak jestem w ciazy, nawet nie ma innej opcji, jade i koniec! bo potem juz nigdzie nie pojade!!!