reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Aenye - gratulacje, trzymam kciuki i za pracę i za kruszynkę, żeby jej ptaszek nie urósł:-D:-D, żartuję, najważniejsze,żeby kruszynka zdrowa była:tak::tak:

Pingwinku - jak sobie wyobrażam Mercunię w tej opisanej sytuacji, to normalnie tez mi łzy w oczach stają:tak::-)

STO LAT DLA NATALKI!!!!!!!

Najlepszego dla wszystkich malych kruszynek!

Patrycja super!! zazdroszcze... az mi sie zaczela corunia marzyc!!!!!!!!:tak:
Sugar ale mala juz wielka :-D czekam z niecierplwoscia na filmik z usg!!
Kate super sobie zalatwilas!!
Pingwinek wow!! faktycznie az sie lezka w oku kreci!

Hej dziewczyny!

aenye gratulacje..ciesze sie razem z tobą!:-)
pingwinek wiesz.... zdecydowałam że panienski bedzie osobno:-D tak jednak musi być! hehe do klubu idziemy.. No i rzeczywiście nie dziwie ci się że się wzruszyłaś:happy2: to musiało być cudowne uczucie.

wszystkiego naj najj lepszego dla NATALKI! :-)

hehehe - ja po moim panieńskim wieczorku (oczywiście babskim) miałam pierwszego w życiu kaca:tak::-D:-D:-D:-D

moralnego???:cool2::cool2::cool2:;-);-);-)

eee u nas tez zimno ze hej...musze sprowadzic chyba od mamy cieplejsze ciuszki...a wlasnie ostatnio czytalam na necie ze ma byc szybka i sroga zima bo bociany odlatywaly juz przed 24.08, czyzby mialo sie sprawdzic??:confused:

gratulacje patrycja!!!

ja mam dzisiaj skaner wiec postaram sie zeskanowac mala :-)

co do wesel to my dostalismy zaproszenie na wesele przyjaciela szymona do australii na nastepne wakacje takze mam nadzieje ze poogladam kangury !
super sprawa i polaczenie przyjemnego z pozytecznym, tak jak nasz wyjazd do Indii :-)

moj luby juz w NYC, hotel przewspanialy ;-) w pokoju ma lunete z widokiem na ststue wolnosci i ogolnie paczek w masle :-)

a tu poki co pogoda do bani , zimno, siapi i wogule ble :cool2:

reklama
Agaton nawet nie strasz ze ma byc taka zima!! ja sie chce budowac!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Sugar no to sie Szymon wybyczy!
my na wesele mamy zaproszenie na pazdziernik ale u nas!

kuzwa zimno strasznie ... nie wiem normalnie jak ubierac malego nie chce go przegrzac ale pizdzi strasznie! dzisiaj w ruch poszly rajtuzki pod spodnie, kamizelka i ciepla czapka! wlasnie lezy na balkonie ... a zaraz idziemy polazic!
a wy jak ubieracie teraz swoje baby??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry