reklama

mamusie grudniowe:)

mlody sam zdjal sobie opatrunek :wściekła/y:

i moczylismy paluszka w wodzie z mydlem, pieknie niemal caly odszedl, znaczy sterczal i obcielam cazkami, co odstawalo, zeby sie nie urazal. teraz ma takie 2-3mm paznokietka i czekamy, az odpadnie sam.

ogolnie o tyle dobrze, ze jego to NIC nie boli :szok: ja bym padla chyba. dotykam go, nic nie reaguje. no i git.

reklama
Aenya nie martw sie pazurek szybko odrosnie a takiego małego szkraba trudno upilnowac nie wiadomo kiedy a on cos juz spsoci :tak::tak: Głowa do góry
Sara współczuje, dobrze że wszystko dobrze z Małym a lekarza to bym chyba zaciukała
Maja super że sie udało :-) a odsetkami się nie martw :tak::tak:jak sie płaci to sie o nich nie pamieta bo sie jest u siebie :happy:
Dita współczuje i wiem co czułaś u nas jak mały miał 3 tygodnie to przyjechała moja siostra cioteczna z chorym synem :szok::szok::szok::szok::szok: na angine :szok::szok::szok: jak ja sie wkurzyłam czy tak cieszko pomyśleć?? :confused:
Agaton gratulacje ciociu :tak::tak:
Atol szybkiego powrotu do zdrówka dla małej
Aenya super bokser z Filipka :tak::tak: i mam pytanko :-) Jak ty sie czyjesz?? jakies mocne zachciewajki dolegliwości ;-)
No to nadrobiłam napisałam :-)

A u nas znowu goraczka :-(drugi dzień i druga noc i nic więcej chyba i nas dopadła 3dniówka :-(czopki, nurofen mało pomagaja temperatura mało co spada :confused: idziemy do lekarza chyba dzisiaj jak mały wstanie po drzemce

My po lekarzu, lekarz mówi że generalnie ciężko określić czy jechać, bo niby tak, ale w ciągu 2-3 godzin może być że się rozwiną różne objawy np. gorączka i wtedy nie...

D. każe mi jechać samej pociągiem ..
Myślę nad tym...
Trochę tak go zostawić z potworem szkoda, ale z drugiej strony on jedzie za tydzień na integrację... sam jakoś nie zachrował
Ja już w sumie zdrowa...

reklama
Gdańsk Oliwa
27.09.07 09:20
ex_pic.gif
EX 5310 13:45 II/6
Warszawa Wschodnia 15:43 IV/3
d_pic.gif
d_pic.gif
P 31106 Białystok 18:07
space.gif

Białystok 18:17