reklama

mamusie grudniowe:)

dita olej olej
swoja droga dzieciakowe zachowanie a nie dorosly facet :no:

kate z tymi spodniami zabrzmialo jak jakis tani romans hehehe

ja polozylam mlodziez spac i mam czas tylko dla siebie
zaraz cos zjem dobrego, potem wanna i jakis film

reklama
Mi dziś zasnął szybko, ale coś się miota, więc film odpada bo się obudzi na dźwięk...

Kate, no super się cieszę że wyszło! Smacznego :-)

Dita, olej gada. Niech se gada ;-):-D

Kate gratuluje ciasta

Kiciu gratki za wytrwalosc. Ja zaczela 3 dni przed wyjazdem do PL i teraz juz w PL tez dziala, mimo ze mala jest teraz z nami w pokoju, ale przynajmniej cala noc jest u siebie w wyrku i jak sie przebudza w lozku to ja juz nie wstaje i sie sama uspokaja. Nawet rano dzisiaj ja wstalam na kawe i ta sie przebudzila dojrzala mnie, ja wyszlam Mercunia poplakala 1 minutke i usnela na 40 minut.

Sugar, Atol,Kasu bede mogla byc w niedziele dopiero o 15:30:no: babcia robi niedzielny obiad i nie uprzedzila mnie a nie moge jej odmowic.

Kasiu ja jak ja klade to zostawiam sciszony TV tylko go sciemniam. Zeby mala sie czasem nie zapatrzyla w niego jak bedzie ewentualnie wstawac przy buncie. Teraz juz spi wiec delikatnie go rozjasnilam i jest git.

Kate gratuluje ciasta :tak::tak: az mi si ę zachciało :-) jutro zrobie tiramisu mniam :tak::tak:
Młody zasnąładnie :) u siebie w łóżeczku ja spałam w dzień więc przygotowana jeste,m na nocne siedzenie z nim nawet jak Kicia 3 godziny nie wezme drania do nas :no:
Chyba se kieliszek wina naleje :-D od kiedy nie karmie młodego mam podwujna ochte :-) chyba nadrabiam zaległości

Dziewczyny mam pytanko. Czy wasze dzieci leją się po głowie, albo udezają w ściane głową. Mój jak tylko poczuje że za nim ściana zaczyna uderzać. Nie wiem czy to normalne czy nie? Albo czasami leje się po głowie i to mocno a jak mu mówie że nie wolno to się śmieje i jeszcze bardziej się leje. Przekornik.:-(

U nas udeża się głowa jak gdzieś łazikuje i nie patrzy gdzie :tak: ale tak że sam specjalnie to nie
Ostatnio tylko ciąga sie za włosy :-D za uszami bo mu wkońcu zaczęły rosnać i sprawdza chyba co to :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry