Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)

:sick:
;-)
konieczne żeby żyło. Jakoś mam niemiłe wspomnienia z nauki pływania i uważam że każde dziecko trzeba uczyć pływać szybko.
a, jezykowe jeszcze konkursy rozniaste, franc i ang :-) huehhh
. Moja babcia oczywiście mnie wkur..., bo najmądrzejsza na świecie jest. Niechciałam dać małemu ciasteczka, bo jest z mlekiem i z jajkiem a on jest uczulony, to mi nagadała. Kilka razy mi truła, żebym mu dała, bo to mu nie zaszkodzi. Nie dyskutowałam z nią, powiedziałam tylko: "zaszkodzi, zaszkdzi" i nie odzywałam się więcej a ona dalej komentowała jak ja go źle odzywiam. Potem wyszła za moją mamą do pokoju i próbowała małego brać na ręce, chociaż wie, że ja na to nie pozwalam, bo mały wpada w histerie. Weszłam i zabrałam Olka bez tłumaczenia, to się obraziła i poszła do domu

u mnie spotkania rodzinne wyglądają podobnie
z tym że nikt się nie obraża. w każdym razie wszyscy są zdzwieni, że nie pozwalam Julce dać ptasiego mleczka i tym podobnych wynalazków, albo że denerwuje mnie że ktoś pali. "tyle dzieci się wychowało w dymie i nic im nie było"
.

Obie rodzinki dobrze wychowane, z moją w zasadzie żadnych problemów nie było, no ale tam znają moją apodyktyczność