Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sorry, ale autentyczne prostaki.. ja bym sie totalnie wypiela na takich. jeszcze z tymi chrzcinami - zlosliwi debile (mam nadzieje, ze nie urazilam). najwyrazniej maja do ciebie jakies waty i stad takie idiotyczne zachowanie. nie chodz do nich w ogole i nie zapraszaj. halo!!!

Scarlet ja tylko chciałam powiedzieć, że juz pierwszy opis sytuacji imprezy rodzinnej mi wystarczył. Co z tego że rodzina, jak Cie nie szanują. Nie można naginać się tylko dlatego ze wypada.
No sory![]()
scarlet - co za rodzinasorry, ale autentyczne prostaki.. ja bym sie totalnie wypiela na takich. jeszcze z tymi chrzcinami - zlosliwi debile (mam nadzieje, ze nie urazilam). najwyrazniej maja do ciebie jakies waty i stad takie idiotyczne zachowanie. nie chodz do nich w ogole i nie zapraszaj. halo!!!
u mnie na szczescie takich sytuacji nie ma, absolutnie! nie wyobrazam sobie.
i po co jej zawracałam tyłek, skoro i tak nie będzie chrzestną i zaczeła atakować rodzine męża (bo wybraliśmy na chrzestną jego siostre). No chrzest nie przyjdzie, bo idzie na wesele.
. Głowe sobie wysmarował
. Chyba go będe w bodu usypiać, bo jak jest w pampersie to sobie rozpina.

) długości basenu