reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam wszystkie
ja wlasnie wrocilam z wypadu do sugar i powiem wam ze bylo SUPER
marysiu dzieki za goscine, bardzo dobrze sie u was czulam, jestes bardzo bardzo fajna osobka, dzieki ze moglam sie wygadac i wogole... bardzo sie ciesze ze cie odwiedzilam! dzieki ze nasz cierpliwie znioslas:cool2:
faceta tez masz fajnego a ignas to wogole bezproblemowe dziecko bomba:-D

i spotkanko... bardzo sie udalo
Anitka bardzo ciepla osoba, ladna, mila i inteligentna:tak: a mikolaj bardzo do niej podobny, przyklejka mamusiowa:-D
Pingwinek rowna laska!!!hehe super mozna porozmawiac, chudzina straszliwa... a mercunia sliczna dziewczyneczka i chodzi non stop, takie to wzruszajace!
Atol superowa, przesympatyczna otwarta i usmiechnieta, helenka jak laleczka piekna :tak:
no i Sugar- pieknie wyglada w ciazy, brzusio sliczny okraglutki a cala Sugar szczuplutka, wszystko na miejscu ze tak powiem hehehe no i sliczny dziubek ma:laugh2:
a ignas jest taki kokiet ze glowa mala, szalenie sie wdzieczy, prawie chodzi i jest dokladnym kserem taty swojego:tak:

Nonono, forum grudniowych medalistek :-) Zdolniachi same :-) Bomba :-)

Ja z medali raz zajęłam grupowo drugie miejsce w Akademickich Mistrzostwach Brydża Sportowego :-D

Scarlet, współczuję rodziny... masakra... :no:

U mnie jak u Atol, wszyscy grzeczni :tak: A rodzinka też mała.

Roni a wklej jakąs fotę z miszczostf tańca :-)

Dzieciole doprowadzają mnie do szału. Wszyscy chorzy i Liw nie poszła do przedszkola. Rany co się dzieje:szok: Olo spał 15 minut i szaleją, tylko co chwila latam do drugiego pokoju, żeby sprawdzić czy żyją. Bałagan a zaraz lekarz przychodzi.
Biegają, szarpią się, przytulają, biją, wrzeszczą, ganiają - no młyn. Chyba powąże zaraz!

Scarlet to czemu wczesniej nie pisalas??? Moze we wtorek sie z ami spotkasz?

Jak tu o medalach to i ja sie chwalne. Wicemistrzyni Polski mlodzikow na 200m. 5 miejsce W mistrszostwach Polski 100m przez plotki w juniorach...Potem juz wolalam imprezy i juz do seniorow nie doszlach hihihihihihihihihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry