reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
tak tak... u nas też były sensacje cenowe z kuchnią jak się wprowadziliśmy:szok: No ale przecież to jest wydatek na długie lata więc warto.
A ostatnio kupiliśmy sobie z mężem nową mikrofalówkę,zadowoleni jesteśmy. Następny zakup to nowa kuchenka elektryczna:-)

Roni fajnie że zajrzałaś;-) dziekujemy:-)

My jesteśmy po wizycie rodziców, Filip oczywiście dostał kolejną zabawkę hehe ja już nie mam gdzie tych jego zabawek trzymać:happy2: Są takie pudła do zabawek.. trzeba bedzie coś takiego zakupić pewnie.
Pozdrowionka!

muszę w takim razie kupić jej jakieś buty rozpinane do końca bo jakoś ciańko nas widzę zimą w samych skarpetach :dull:
Pingwinek jak możesz to puść mi linka do tych butków o których piszesz :tak:

co do kuchni to ja się nie wypowiadam, meble mam z targu, na podłodze wykładzina PCV za 100 zeta, kuchenka w prezencie od rodziców, lodówka od teściów generalnie bidnie ale mi to nie przeszkadza, szkoda mi keszu na taka małą klitkę :tak:

Są odpinane od góry do dołu, różniaste butki:-) Oglądałam bo u nas podobny problem, Domiś nie chce nosić.

Dziewuchi nie licytujcie sie o kuchnie czy mieszkania
Ja na razie mieszkam bez ogrzewania i jakoś musze sobie radzić, a warunki pobytu, łoj szkoda gadać, beton gumowym lełonem przykryty.

No i tu ten mój problem. Cholerni urzednicy. W sierpniu zaczęłam starania o podłączenie gazu, na który trzeba miesiąć. Jest cholera październik a ja wciąż czekam i moze to potrwa jeszce 1 miesiąć:wściekła/y:

Oj Lucky :-( no tragedia z tymi urzędnikami :no:

Sugar , Kasu , Atol , Pingwinku - serdecznie dziękuję za miłe spotkanko i na fotki czekam :tak:;-)
dzieciaki przesłodkie :
Ignacy - kokiet do potęgi :happy2:
Brunek - dużo mniejszy niż na zdjęciach - chudzinek , śmieszek i przytulak niesamowity :tak:
Mercunia - coraz mniej do taty podobna , robi się mała Ania - cudna , łazi jak szalona , powala na łopatki dużo większych od siebie :cool2:
Helenka - ślicznotka cudna , oczka jak węgielki , usteczka jak u laleczki - grzeczniutka królewna :tak:

:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry