reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka, a duże ma stopy?
Bo są takie futrzaste łapki, ale do rozmiaru 18-19 bodajże (mój np ma 21)
Mi też walczy ale mam takie kozaki rozpinane do samej podeszwy i daje radę włożyc nogę - bo możesz mu trzymać nawet pół stopy wpychając tak się fajnie rozpinają.

reklama
albo takie grube skarpetki a la mokasynki, nie wiem, czy kumasz, o co biega ;-)
takie cus, jak ma Jasiek na fotach, my sobie z Fifka tez chwalimy :-)
ale moj daje sobie butki wkladac, ma takie zajefajne adidaski ze stanow, sztywne first steps, rewelka :-) uwielbiam go w nich!! fajnie chodzi :-)

nie mam pomysla na buty, bo sama mam problem. Moja musi miec juz takie prawdziewe bo lata po dworzu, ale podstawa to kupowac buty z dzieckiem. W sklepach okolo 70% butkow sa bez sensu bo nie rozpinaja sie do konca itd a przeciez dziecie nie wepchnie samo nogi. Dramat. No i oczywiscie butki wieksze od stopy. Mam super kapcie, z suwaczkiem prawie do polowy stopki i chyba takich kapci, butkow musisz szukac. Jak chcesz to podaj nr butka to Ci zakupie i wysle jak wroce do FR.

o, wlasnie mi Roni uswiadomila, ze moja kuchnia to chyba jakis zart, ze sie zmiesci w 10tys!!
heh
przeca musze kupic lodowke i piekarnik, i okap do zabudowy!!
i to okap porzadny, bo to aneks i zeby nie bylo smrodow..

erghhhhhh
a podloge drewniana chce tylko w salonie dac, w sypialni i w dzieciecym gruba wykladzine. zeby amortyzowac wypadki i zeby milo sie wstawalo w nocy :-)
terakota troche w kuchni, ppokoju, garderobie i lazience..

ja licze 1000 okap, 500zl plyta elektr. zwykly, 1300 piekarnik, 2000 lodowka, (moze nawet mniej, bo nie chce duzej, 130-140cm).
nie bede szalec, poza tym mamy znajomych z hurtownia rtv i agd i duzo taniej mamy.

U nas lodówka - prezent ślubny, okap 200, kuchenka do zabudowy + piekarnik 800, zlew 220, pralka 800, meble używane za 200 a płytki w całej chałupie z Obi najtańsze jakie były:cool2:
Hehe - kto mnie przelicytuje? :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry