reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja nie śpie od 7:-p
Już od rana załatwiam ogrzewanie ciąg dalszy.
Dziś jade do wydziału budownictwa. Rany kiedy to sie skończy!!!
I na dodatek nie mam jeszcze brygady montującej instalacje gazowe:wściekła/y:

Ale chociaz coś sie posunęło:-)

A teraz zrobię śniadanie i kawę:-D

helllou!!

Roni :-D :-D :-D

ja 3 dni po terminie urodzilam :-) fajnie, nie moglam wczesniej, bo kupa pracy byla. ;-) Filip poczekal, az sie szal pracowy skonczy :-D

ogolnie podobalo mi sie rodzenie :-) serio :-) ja w ogole zawsze szpitale lubilam :-) taki ze mnie psychol :-D

a dzis, z okazji zmiany czasu zrobilam sobie wagary (ktore to juz..??) i nie poszlam na zajecia. normalnie nie moglam wstac, Filipek spal do 9, jak moglam przed dzieckiem wstac?? imposybyl. i oczywiscie dorobilam sobie taka kompleksowa ideologie, ze w ogole nie ide nigdzie :-D
tylko musze podjechac wreszcie ten indeks zlozyc.

Fiol od rana popyla z nocnikiem jako zabawka, jezdzikiem, miejscem, gdzie sie wklada zabawki, rzecza, ktora sie wklada na lepek i mam go z glowy ;-) hehe :-) kochane sa dzieciaki :-)

wczoraj, jak zasnal, co chwile sie wybudzal i plakal.. a ze sie troszke zrzygal przed spaniem, to juz mialam leki, ze to jakies odpukac grypisko.. w koncu ok. 12, po jakis 5 pobudkach, dalam mu czopek i spal do 7 :-D wypil 250mleka, potem o 9 120 mleka i git :-) wsio z nim ok. ufff. :-) moze to zabek szedl jakis.

witam i pozdrawiam.
napisze wiecej jak doczytam.
wesele bylo super.
a ja z tych Dita prawie miesiac po terminie:szok:
lekarz tutaj mi tak obliczyl ze termin 28.12.2006, a urodzilam 23.01.2007. ogolnie bylo to strasznie dlugo,smiali sie ze jestem w ciazy jak slon.12 miesiecy. zreszta wiecie bo nawet potem przestalam zagladac na forum bo tu juz wszystkie dawno urodzily a ja ani skurczu nic.aaaaaa to bylo dawno temu.
teraz moj szkrabek czeka na 4 zabka.jedyneczka cos powoli niedlugo sie pokaze.zubrowka czeka.znow imprezka.;-)

kurka ale sie ten dzien ciagnie po zmianie czau dopiero 14 ;)
my odbylysmy juz dzis odbylysmy zakupowy spacerek, teraz warzymy rosolek, mmm jak w domku pachnie, i jeszcze makaronik urobilam i teraz bede gotowac, ale bedzie pyszny obiadek ;)

co do przenoszenia to mi dwa tygodnie wystarczyly i nie wiem co by ze mna bylo jakbym miala przenosic o miesiac, w ogole to mnie to dziwi ze do tego dopuszczono...

miałam termin niby na 17-18 grudzień wg lekarza;-)
a urodziłam 10 dni po term bo
już miałam iść 25 na patologię ale pojechałam do szpitala spakowana
i rozbeczałam sie pod gabinetem że ja tam nie zostane
zrobili mi tylko ktg i odesłali do domu
mięczak ze mnie:zawstydzona/y::-D
doktorek powiedział tylko że 27 mam się rano zgłosić :sorry2:
a ja w nocy z 26/27 zaczęłam rodzić
Bogu dzięki że sie samo zaczęlo:-D:-D

reklama
pamietamy, pamietamy ;-)

my wrocilismy wlasnie ze zwiedzania ikei. robilismy wycene kuchni i mile zaskoczenie, szafki wyszly nam cos ponizej 5tys :szok: :szok: wszedzie ok. 8-9tys

Roni, w tym auchanskim salonie wyszlo 11300!!! szoook :-) na to sie raczej nie zdecydujemy! :-) ale fajnie, ze dalas namiary :-)

a, i w ikei akurat zajefajna promocja, mamy polowe mniej za montaz i jedno urzadzenie kuchenne polowe taniej! najs :-) razem ok. tysiaca mniej :-) czyli ze sprzetami (nie bralismy najtanszych, ale to sie przemysli jeszcze) wyszlo nam niecale 10tys :-) fajnie :-)
ale blat bedziemy pewnie brali gdzie indziej, bo tam musielibysmy sztukowac dwa blaty.. nie robia takich dlugich.. troche glupio.

pomyslimy :-)

wiem, ze nudze, ale ostatnio o niczym innym nie mysle, procz remontu :-)

ps zdalam wreszcie indeks dzisiaj :cool2: ufffffffffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry