reklama

mamusie grudniowe:)

Dita idz idz im wcześniej tym lepiej;-)-a na wolny termin możesz długo czekać
także rusz du..pkę:-p
Mnie też coś brzuch boli ale nie wiem od czego chyba coś zjadłam :-(:no:
A narkoze też miałam kiedyś ojjj jaki fajny odlot był
mogłabym jeszcze raz tak odlecieć
Kicia ale super sie mieliście:-):-)-mi sie marzą ciepłe kraje :laugh2:
ale na to se jeszcze poczekam:no::sorry::laugh2:

reklama
jak będą powikłania to się już raczej nigdzie nie ruszę.....:confused2:
Ja nawet nie mam czasu, żeby pójść do jakiegokolwiek szpitala i popytać co i jak.....

Dita, ruszaj ruszaj. 100 razy bezpieczniej teraz, niż jak masz ostry stan zapalny i trafiasz od razu na stół. Mniej powikłań i szybciej się do siebie dochodzi. I nie pitol o nie budzeniu się z narkozy :baffled: To nie XIX wiek :crazy:

nie wiem, do którego szpitala mam iść, nastawiam się na ,,czego osoba chce???" ,,chyba osoba niespełna rozumu" itp.
Skutecznie sie uczuliłam na służbę zdrowia. Ciarki mnie przechodzą na myśl o jakimkolwiek białym fartuchu brrrr:baffled:
jak już znajdę jakiegoś chirurga nie wiem czy, i le i kiedy dać.... ku rwa no,mnie to przerasta. nie boję się tak tego zabiegu jak załatwiania tego wszystkiego....
No o narkozie to inny temat, bo miałam na ten temat kilka nieprzyjemnych snów, ostatni właśnie dziś.....

i ladniej zszyja :-)
jak bedzie w pospiechu, to i szew do d.
takie estetyczne wskazanie ;-)

naprawde, laska, nie badz tchorzem, my tu takich nie lubimy :-D dwojke dzieci urodzila i panikuje przed glupim jasiem. heheh. ja tez mialam dwa chyba razy narcosis i jakos zyje do dzis w DOBRYM zdrowiu ;-) owszem, tez mialam filmy, ale jakos sie im nie poddalam. rozsadku nieco, kofana :-)
jakby kazdy mial takie obawy jak ty to mieszkalibysmy nadal najmniej 20km jeden od drugiego :-D

nonku
, ja tez strasznie za toba tesknie.. wracaj tu do nas szybko, babincu :-)

my kupilismy dzis kafelki na balkon i wstepnie wybralismy podloge :-D sorx ze tu pisze, a nie na remontach, ale to moje najwieksze zmartwienie, a co za tym idzie - najwieksza ulga teraz :-D
i dzieki temu dzionek mam fajny :-) zesmy sie nawet 'zrealksowali' z mezusiem, tak dla odmiany (bo u nas posucha trwa) :-D hehehehh :-D i tesciowa super obiadek zrobila, akurat to, na co mialam chetke :-)
dziecko juz spi i zaraz gotowe sie zaczynaja, wiec juz w ogole MIODZIO!

kurcze, laski, dobija mnie wizja pakowania sie.. fak.. 20 sprzedajemy mieszkanie, do 27 musimy miec wszystko spakowane i wywiezione wpizdu (czyli na magazyn w gdyni). do tego paryz - wyjazd 29 - ogolnie dramat.
i jeszcze chcialabym was do siebie zaprosic, te ktore maja blisko lub ochote :-D kiedy macie czas?

reklama
A ja nie obejrzałam skazanego na smierc gotowe tez nie dane mi dzisaj :-(:-( moj meno zabrał tv do pracy :wściekła/y::wściekła/y: bo se z kumplem własnie chcieli polukac na skazanych.. ach no nic moze mi jutro opowie

Aenya nie kus nie kus :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry