reklama

mamusie grudniowe:)

ale twoj menio ma dobra zone, chyba ja w totku wygral :-D
ja mojemu nie oddalabym tv w zyciu, to moj ufofany przedmiot :-D
i na czas gotowych na wsio to juz zapomnij, nie wiem, co by sie musialo dziac :-D

Dita, a kto powiedzial, ze musisz kase dawac..? po zabiegu, przy wypisie, jakas dobra bombonierka i juz. a nawet tego nie musisz robic.
skoro boli, to chyba mozesz isc? czy masz w domu z wyrostkiem cierpiec???

a ze masz sny to sie nie dziwie, sytuacja nieco stresujaca, ale halo.. przeciez nie ty pierwsza, nie ostatnia. dasz rade. a jak bedziesz zwlekac to bedzie tylko gorzej.

reklama
hej dziewczyny:-)
u nas wszystko ok, bruniasty ma apetyt, chodzimy na spacerki i trenujemy sie w usypianiu bez kolysania na rekach- za to w lozeczku:tak: ale nie zostawiam go samego, glaszcze i spiewam i jest coraz lepiej;-) a dzis nawet bez tego zasnol, troszke pogadal do siebie i wtulil sie w misia i dziecka nie ma:-D tylko ze wie ze zawsze przyjde jak zaplacze i go nie zostawiam jak protestuje jak wychodze:tak:

kicia witaj:tak: czekam na zdejcia z wakacji:tak: super ze sie wyjazd udal:tak:

Hej, Roni - fajnie, że sobie odpoczęłyście. A co u Anitki? Ona jeszcze do nas kiedyś zawita cz już nie?
a Miłka?
a pingwinek?

A to że jestem głupia to ja wiem.
Czasem jestem tak głupia że mi sie płakać chce.
mam wrażenie że życie mi przez palce ucieka a ja niczego dobrego w tym życiu nie zrobiłam.
dobra, szkoda gadać.

nie przejmujcie się, ja tak zawsze jesienią pier olę.....;-)
A najgorszy dla mnie jest właśnie listopad.
Brzydko na dworze, piękne kolorowe liście juz spadły, śniegu ani widu ani słychu, do świąt daleko, w pracy du pa.ech.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry