reklama

mamusie grudniowe:)

Stówka dla Nat :tak::tak::-)

Jak mnie dzisiaj moje dziecie denerwuje brrr udusze chyba :crazy::crazy: Od rana piszczy nie wiadomo czego chce i ja jestem zmeczona i tak wszystko to sie ku,muluje :wściekła/y: facet mnie wkurza i ooo najchetniej to bym sobie gdzies wyszła sama połazić ale nie mam z kim zostawic młodego
Mam doła

Kamilka - zostaw dziecko z męzem i po prostu wyjdź:tak: w czym problem???

reklama
Jezu, ja tez chcę taką pania.......
Ale u mnie to nie przejdzie, sąsiedzi mnie zlinczują, jak sie dowiedza.....
ku rwa ,gdzie ja mieszkam....:crazy::crazy::crazy:

W tym ze spi po nocy w pracy, chetnie bym go obudziła ale nie chce sie z nim kłucić jakos mamy zły okres ostatniu o wszystko pretensje itp nawet jak rozmawiamy jak mu tłumacze cos to i tak nastepny dzien znowu to samo
Aj szkoda gadać:no:

dita a co Cie obchodza sasiedzi???
sama nakrecasz stereotypy zamist sie z nich smaic.

Kicia cena za sprzatanie super
w waw to jest 10 pln minimum, ja mialam juz 2 laski ukrainki, jedna bylo ok, drugiej tzreba bylo wszystko mowic
poza tym one sa tak zalatane ze czasami to sie czujesz jakby Ci laske robily ze wogule do Ciebie przychodza
dlatego teraz przyjdzie polka ktora sprzata tez u sasiadow
poza tym ja jestem pedantka i wole sama wszystko hehehe
moj chlop mnie przez to zabija wzrokiem zawsze, ze zamiast zrobic cos dla siebie to ja spraztam jak moze to zrobic ktos inny hehe

roni szkoda ze nie dalyscie znaku, ja siedze caly czas sama, maly u rodzicow, monsz w pracy, ale trudno...

ja lubie duze miasta
Londyn, Berlin, Rzym czy Ny- uwazam ze maja w sobie jakis power
w Paryzu nie bylam jeszcze nigdy, tak naprawde to chyba jedno z niewielu miast w europie gdzie jeszcze nie bylam nawet przejazdem
mamy plany jakos sie udac :-)

kasu szalenie sie ciesze ze maly lapie co i jak! tzrymam kciuki i "tresuj" go tak w UK tez!!!!
co do szmatek to jak nie zdaze jak bedziesz w Pl to wysle Ci do uk ;-)

sory kamila ale to jest tez JEGO dziecko i jego zasrany obowiazek....
i gadanie ze dla swietego spokoju olewam jest dla mnie samoudreczaniem sie i glupota...
jak ma fochy to niech je zostawi za drzwiami, tak zawsze mowie mojemu jak przychodzi do domu z nerwami np

W tym ze spi po nocy w pracy, chetnie bym go obudziła ale nie chce sie z nim kłucić jakos mamy zły okres ostatniu o wszystko pretensje itp nawet jak rozmawiamy jak mu tłumacze cos to i tak nastepny dzien znowu to samo
Aj szkoda gadać:no:

No ja ci nie każę go budzić po pracy:no:
ale jak się obudzi, to zostaw dziecko z nim i idz sobie na spacer:tak:
to TEŻ JEGO dziecko

sory
moj S jak mial np zdjecia do 9 rano potrafil jeszcze przyjsc i pobawic sie z malym 1,5- 2h zebym mogla dospac ( bo np maly sie budzil w nocy)
albo nie bylo problemu zeby wstal ok 17 i posiedzial z nim zebym mogla wyjsc gdzies, a on mial np zdjecia na 21...

to jest kwestia checi i czlowieka a nie "wielkiego niewyspania"
to ze Ty zajmujesz sie malym to jest ogromna praca as well wiec niech nie wali sciem ten Twoj chlop....
2h pod wieczor go nie zbawia a Ty pojdz sobie np na spacer czy do kosmetyczki

i ROZMAWIAJ, TLUMACZ, BADZ UPARTA bo potem tylko placz i zgrzytanie zebow

Natalko kochana sto latek dla Ciebie

Kamila
ćwicz męża ćwicz bo potem będą problemy i ty będziesz sama zapier....:-(:tak:
ja mojego wyćwiczyłam już i nie ma zmiłuj że on z Młodym nie zostanie:cool:
ja idę do kumpeli albo gdzies tam a on się zajmuje Małym w końcu sama se dziecka nie zrobiłam:-D
Dita jak coś to pierwsze musisz iść do lekarza rodzinnego a potem dopieo do szpitala ze skierowaniem;-)

Co do sprzątania laski ja chodzę do mojej sąsiadki sprzątać;-)-starsza babeczka nie da rady już sama nic zrobić i gdyby nie to ze chodzę do niej to by w brudzie zgineła:-(:zawstydzona/y: i żal mi sie jej zrobiło że ma taki syf i posprzątałam jej dom tak poprostu-nie chciałąm nic w zamian ale babeczka dała mi 150 zł:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry