reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Podobno waga i wzrost powinny być na tym samym centylu. ja sprawdzam siatklum centye centylową od jakiegoś czasu i Olo jest na tym samym centylu ze wzrostem i wagą, tzn waga ciut niżej. Ale wzrost za to poza siatką centylową:szok:
ale to chyba dobrze, tylko martwie się, żeby anemii nie dostał, bo rośnie sporo a mało je:-(

To Mercedes taka kruszynka :tak::tak:
U nas też 80-86 i waga juz do 12 dochodzi :-)
Zdrówka wszystkim zakatarzonym i zainfekowanyb bobasów
A co do wiary w pleć to słabo to widze :-D:-D:-D bo płeć to juz od zamego początku przypisana ptaczek nie odleci jak juz ma byc :-D:-D ani nie przyleci
Jakby wystarczyło tylko mocno czegos chciec to bym juz 6 w totka 10 razy wygrała :-D:tak:a tu lipa

reklama
Roni, wiem, ze bede, ale nic na to nie poradze :-) strasznie chce dziewczynke, zawsze chcialam, nigdy nie myslalam, ze urodze chlopaczka :-D i chociaz jest on najwiekszym cudem na swiecie i kocham go ponad wszystko, chociaz oddalabym za niego zycie, dusze i wszystko inne, mala Sara od zawsze gdzies tam kryje sie w mom seucu ;-)
glupie to moze, ale prawdziwe, heh :-)

ale i tak mam zdrowe podejscie, bo widze moich dwoch (a w dalszej przyszlosci nawet trzech) chlopakow oczami wyobrazni super sie razem bawiacych autkami itepe, a poniewaz mamy plan za kilkanascie lat zaadoptowac czwarte dziecko, bedzie to wtedy najwyzej dziewuszka :-) wiec w sumie cisnienia nie mam, ze musze koniecznie dziewczynke urodzic :-)

choc rozczarowana troszku bede pewnie :-) dobrze, ze jest usg, bo jakbym miala nie znac plci do konca to bylby placz i zgrzytanie zebow, trzymajac juz dzidzie w rekach, heheheheheheh :-D (choc w sumie to chyba w moim przypadku niemozliwe, bo pamietam, jakie emocje wzbudzily we mnie narodziny Filipa - wydal mi sie po prostu magiczny, piekny i najwazniejszy na calym swiecie natychmiast, jak tylko go poczulam w ramionach :-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry