reklama

mamusie grudniowe:)

roni 300zł dla małego nono fajny prezencik kupisz:tak: Dobrą ma prababcie:-)

A wiecie co ja to już jak babcia sie czasami zachowuje:baffled::eek:
dzis przypomniało mi się że kiedyś jak była u nas rodzinka z elbląga to dali dla małego 50zł no ija tą kasę utknęłam w maskotki:-D i kuźwa zaaapomnialam! powaga!
A dzis tak myślę że przecież ja nic nie kupiłam Filipowi od nich no i zagladam w pluszaki a tam 50 leży:laugh2: Niezła jestem. Mąż się smiał.... hehe

reklama
hejho!!

Ditka biedna Natka - dobrze ze juz lepiej!!
pierdzielone antybiotyki!!
moi znajomi wyjalwili sobie tak dziecko, co 2 tyg chora, byle katar i zaraz zapalenie oskrzeli!! no ale to jej wina bo przegrzewala i na byle guwno odrazu faszerowala lekami!!

Roni co kupujesz? moze rowerek?
mysle ze przyszla sroda bedzie bardzo ok!

Scarlet masz przerabane... wspolczuje! jak dzieci pojda spac to ty tez razem z nimi!!

Seta dla wszystkich 11 miesieczniakow!!!

scarlet dokładnie! jak dzieci zasną tu Ty też się połóż i odpocznij:tak:
dita dobrze że jest lepiej z Nat:happy:

Ja mam troche do posprzątania, Filip usnął wiec moge porobic co nieco w domu.
Narazie!

hej hej

wszystkiego naj 11 miesieczniaki:-D

dziewczyny przypomnialo mi sie dzis w pracy a propos tych grzybic pochwy brrrr

jest super preparat odpowiednik lactovaginalu tylko doustny lacibios femina, dla kobiet rewelacja, tani nie jest bo 10kaps okolo27 zl ale bierze sie 1 dziennie czyli na 10 dni kuracji(czyl koszt dziennej kuracji w miare tani)

przy jakichkolwiek swedzeniach od razu plus clotrimazol albo jakies globulki z nagietka i super, nie trzeba do lekarza latac

eloooo
moj synek postanowil zrezygnowac z posniadankowej drzemki wiec zmykamy na spacerek:tak:
Dita ucaluj Nat, dobrze ze leki pomagaja:tak: teraz to chyba grunt odbudowac jej flore bakteryjna:happy: jogurty naturalne moze jej dodatkowo dawaj,lactowaginal jest tez plyn do higieny intymnej- moze tym zamiast mydla przemywaj zeby nie wysuszac:tak:

Roni wg mnie w przyszla srode ok:tak: no i zazdroszcze problemu:-)
ja mam juz upatrzony 'popychacz' i ksiazki:-)
a u nas duzo prezentow potrzeba bo
6 grudnia- mikolaj i moje urodziny:-pmusze cos sobie kupic ekhm:-p
12- bruncia urodzinki
20 im. d. i 24 swieta :-)

kasu Ty jestes w pl?
i czy bedziesz jeszcze przed swietami??

roni moze odloz i jak cos fajnego ci wpadnie to kupisz

moja prababcia ( wlasciwie babcia) uwielbia wydawac kase na prawnuki ( poki co na ignaca) jeju juz nawet nie wiem ile mu zasponsorowala
zreszta ostatnio bez mrugniecia okiem wyslala mi 5 stow na konto bo musialam cos zaplacic
no i placi za chrzciny ignacego
kobita oszalala na jego punkcie- 10 lat mlodsza sie zrobila

scarlet trzymaj sie

dziewczynka ktora zmarla na sepse w waw to corka naszej znajomej...
miala 13 lat
nie bede nawet opowiadac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry