reklama

mamusie grudniowe:)

Roni u nas jak juz usnie to spi jak aniolek do 8 rano:-). Najgorzej jest tak do 1 a.m. potem juz z gorki. Tez stawiam na zebole i jestem tego swiadoma ze nie kazdy srodek p.bolowy dobrze dziala akurat na nia, podaje rozne ale jeszcze nie przyczailam zadnej zaleznoci. W dzien natomiast dobre dziala zel, w nocy wogole nie dziala.

reklama
kulka czesto leki podaje sie wczesniej niz napisane w ulotce, spokojnie

a jeszcze a propos antybiotykow to mialam na szkoleniu zeby podawac tylko przy

anginie ropnej
zapaleniu ucha
zapaleniu pluc

nawet przy zapaleniu oskrzeli mozna nie podawac,

to z takich typowych chorob, nie pisze o jakichs tam innych bakteryjnych zakazeniach

wiec jakies przeziebienia, zapalenia gardla, nie nie i jeszcze raz nie

ja w kazdym razie tak robie, ale to musi byc decyzja indywidualna

nigdy nie poradze nikomu w aptece, niech pani nie kupuje antybiotyku, jesi lekarz przepisal

mój Filip jak narazie śpi spokojnie.. ale ostatnio często się budzi około 1 w nocy nie wiem czemu:no: popłacze troche i potem normalnie zasypia i spi do rana. Byc może to ząbki albo złe sny..

ja tak jak atol podaje również Filipkowi wit vibovit bobas:tak: dobre są dosładzam troszku i wtedy lepiej pije.

Ok ja spadywam do wyrka
mąż już czeka:cool2: beze mnie nie zaśnie hehe
Dobranoc dziewczyny!
spokojnej nocy życzę nam wszystkim:tak: paaaa

A ja dzialam wg intuicji. Jak wiem ze przeziebiebie i np kaszel tylko w pozycji lezacej to nie ide do lekarza bo tutaj od razu laduja antybiotyk i jeszcze biora 27 euro za wizyte!.Jestem tez wielkim przeciwnikiem antybiotykow, ja sama od kiedy skonczylam 15 lat nie zgadzalam sie w byle przeziebieniu wpychac sobie antybiotyk...oczywiscie moja mama tez nie (pielegniarka).

UFFFFFFFFFFF
Gonie Was od jakichs >15 stron a Wy ciagle cos dopisujecie.
Ale mam WAs ... juz nie uciekniecie hehe;-)

Dita bidulka Nat. Ucaluj ja.
Ja nie jestem za antybiotykami i jak Atol nawet przy zapaleniu oskrzeli .Sama bralam moze ze dwa razy w zyciu.

Kinga a moze to od pigul. Ja po minipigulkach sytrasznie sie czulam.

Co do palenia to palilam bo bardzo lubilam. Dym zawsze mi przeszkadzal.
Kilka miechow przed ciaza rzucilam . Nie mowie ze nigdy juz nie zapale.
W UK w knajpach/miejscach publicznych sie nie pali wiec super...nawet na kregle z dzidzuiolem mozna wyskoczyc. I zero smierdzacych ubran wlosow.

Wlasnie

BUZIACZKI DLA 11-sto MIESIECZNIAKOW

A u nas Marika goraczkuje od dwoch dni. W nocy 39.3 ...prawie spanikowalam.
Dalam czopek i troche spadla. Rano38. A teraz na wieczor na szczescie ok. To chyba przez ta jedyneczke.

Atak ogolnie to zalatana jestem bo szukamy domu. Musimy sie wyprowadzic.
Ogladalismy chyba z 6 i ja sie najaralam ne jeden ... jeszcze tylko obejrzymy jeden jutro i podejmiemy decyzje.
Nawet nie chce myslec ile kursow przy przeprowadzce bedziemy robic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry