reklama

mamusie grudniowe:)

No Kinga, to czekamy na wyniki badań krwi. Kiedy będziesz wiedziała?

Sugar, Ela Melania :-) Ślicznie :-) Ale masz słodkie maleństwo :-)

Pingwinku, dwa trzy dni i będzie spokój. Szybko zleci :tak: Trzymam kciuki za Mercunię :tak:

reklama
yes yes yes
Ela Mela - to jest to:tak::tak::tak:

Laski, kur wa mać, mam problem z Nat. Ma potężnie wyjałowiony organizm (po ostatnim antybiotyku) Byłam dziś znowu u lekarza.:
ma pleśniawki w buzi, ma grzybicę sromu (:szok::szok::szok::wściekła/y:), ma chrypę (osłabiony organizm, nawet dłuższy płacz wywołuje opuchliznę nagłośni....)
Cała noc był nieprzespana - młoda zasypiała na 15 min i budziła się z wierzganiem nóg, tarciem pupy o łóżko, jęczeniem, płaczem.
Nie przespałam ani pół godziny.

Ma przepisaną nystatynę do łykania, clotrimazolum do smarowania cipki, clemastinum od chrypy, no ku rwa mać, wszystko jej się czepiło.
Zapalenia żadnego nie, a tylko skutki uboczne pier dolonej antybiotykoterapii (cholera, a nie podać - nie wybaczyłabym sobie gdyby coś jej się stało - przykład - pieprzona sepsa....)

plizzz - help, wszystkie rady mile widziane....(przepis na ten syrop z czosnku jeszcze raz poproszę)

dita naprawde mi przykro :-(
bo ta grzybica kuciapki moze jej potem w doroslym zyciu powracac

a moze jogurt naturalny, bardzo pomocy...

a podawalas cos oslonowao? ja podawalam acidolac i bylo ok nawet po dlugiej antybiotykoterapii

Ditka szkoda młodej :-(i do tego jeszcze problemy z pipką :-(

paliłam, rzuciłam i palić nie będę :tak:

Sugar mix Ela-Mela OK byle by nie na odwrót ;-)
Asia ja mam po ciąży zęby jak koń zero dziur :-D
Patrycja fajnie, że sprzedaliście mieszkanie :laugh2:

Kinga badanie krwi powie wiecej niz badanie ogolne lekarza
a moze poprostu Ty tak masz i tyle
yo.. tylko że jeżeli ja mam cały czas chudnąć to ja tak nie chcę po prostu mnieć:no: Chyba coś jest jednak nie tak..

Ach zapomniałam dodac że lekarka powiedziała mi tak:
-pali pani? TAK
-oj wiec niech pani uważa bo niebezpiecznie jest łączyć pigułki anty z nikotyną
- są przypadki że młode kobiety umierają... to jest naprawde groźne
yhyy:baffled:... podbudowała mnie no nie?:-D

Dita straszne jest to co napisałaś jejku... przykro mi:-( muszę pomyślec... może cos doradzę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry