reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, opieprzam cię - JAKI CZOSNEK?????
Kobieto, czosnek działa jak antybiotyk. Jak dajesz bakterie mlekowe to czosnkiem je wybijesz. Także czosnku nie radzę :no:
Lactovaginal też proszek - trzeba wyjąć z kapsułki i rozpuścić i przemywać okolice cipki. W sumie jak masz lakcid to też możesz lakcidem robić tak. :happy:

reklama
Ja tez witam z rana. U nas dziecie pospalo do 3ciej i juz nie mialam sily wzielam ja do nas. Wiem miekka jestem ale juz nie mam sily.

Na razie malej dopisuje humore, ale zaraz sie jej popsuje bo kupe walnela po sniadanku i trzeba przewinac a tego bardzo nie lubi moje dziecie.

Maja fajnie ze sie przeprowadzanie do domku!

Gratki dla Natkowej dwójeczki :-)
To się będziemy razem przeprowadzać Maja. Ja właśnie zaczynam pakować książki. W końcu demon nie będzie ich w kółko wywalać z półek ;-)

Witam z rana.
Ledwo żyje, chyba zaraz zasne.
Dzieci strasznie kaszlą, lekarza wzywam prywatnie, bo ci z przychodni to nic nie widzą. Olkowi gorczka mineła na szzczęście, ale dławi się jak kaszle. Źle to wygląda wszystko i do tego ta rozbita broda Liwii jeszcze krwawiła. I jeszcze do tego nie chcą jeść!

My niedawno wstaliśmy, jesteśmy juz po śniadanku.
Nocka mineła w miarę ok. Filip przebudził się dokładnie około 1 w nocy i musiałam wziasc go na chwile do nas do łóżka. Usnął po chwili i wtedy go przeniosłam:happy: Spał do rana.

Dziś naoglądałam się w TVN o epidemi sepsy:no::baffled::eek: szok... jakies dziecko zmarło bo lekarze postawili złą diagnoze..
Wiecie co i jak tu ufać kuźwa lekarzom?!:wściekła/y: Zwłaszcza u nas w Iławie gdzie są same konowały.

Dziś mój syneczek kończy 11 miesięcy:-) więc kolejny bobas przechodzi do grupy 11miesięczniaków:tak::-D
No i za miesiąc urodzinki! ! :happy:

czesc kochane!

jejku, Dita, strasznie wspolczuje, sama czesto mam jakies tam zapalenia i grzybice (normalnie szok, co sie wylecze to za gora 2-3 tyg znowu, jeno w ciazy jakos lepiej) i nienawidze tego, tak swedzi i szypie, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
taka malutka dzidzia musi tyle sie nacierpiec, kto to wymyslil!!!
ale co do antybiotykow to jestem jak wiekszosc tu, anty totalnie, sama niemalze nie biore (kilka razy w zyciu tylko), mlody dostal przy zapaleniu ucha, ale musialam dac
i nic mu nie bylo, a nawet oslonowo nic nie dostawal
no ale to juz ktorys anty u nat, wiec to pewnie dlatego..
kurcze, trzymam kciuki, by szybko przeszlo!!!

moja nocka super, mlody spi ostatnio do 9, odpukac :cool2:

zaraz przywioza nam kuchnie ;-) znaczy zawioza na nasze nowe m
a montaz nie wiem kiedy, brrr

wszystkiego naj dla drugiego Filipka!:-)

Moja mam przyniosła mi dziś miske kluchów ziemniaczanych!:-D super sie ciesze bo je uwielbiam:tak:

fajnie ze sie nam dziewczyny przeprowadzaja, fajnie ze dzieci ladnie spia i fajnie ze sa pyszne kluski.:-)
u nas leje.wprost fantastycznie.tak mnie to doluje ze szok.:baffled:
Roni 300 zl. fajny prenencik za to kupisz.fajna prababcia:tak:
Ditka zycze aby to dziadostwo szybko ustapilo.ja mialam przed ciaza i nie chce nigdy wiecej.koszmar.a zaczelo sie tez od silnych antybiotykow,zaraz na drugi dzien mialam swedzenia i takie tam.leczylam rok.az ciaza zmienila ta flore czy cos tam i ustapilo.
dla takiego malenstwa to nie wiem, dziewczyny tu dobrze radza.
pamietam ze bylo zakaz slodyczy i duzo jogurtow,szczeg.naturalnych:sorry:

reklama
heh, młoda przespała calutka noc.
Leki pomogły, nasiadówka w korze dębu też, czosnku na razie nie podałam, hehe (chciałam od tej cholernej chrypki, ale faktycznie na razie ja nabakteriuję)
pupcia nadal fatalna, ale przynajmniej jej spać juz dała.

Seta dla jubilatów;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry