reklama

mamusie grudniowe:)

....u nas w Radomiu też dwie osoby chore ....pewnie słyszałyście w TV, a jakieś pół roku temu zmarła dziewczynka z sąsiedniego osiedla, co za paskudzstwo:crazy:,
a planujecie szczepić dzieciaczki bo ja się zastanawiam , teraz to podobno 2 dawki szczepionki no a to tylko meningokoki a co z pneumokokami też szczepić?

reklama
coś mi nie wskoczył cały post:no:, i jakoś dziwnie stronka się nie podświetliła:sorry:, ale w każdym bądź razie przeczytajcie posty Milli - warto iwedzieć co nieco

my bedziemy szczepic jak Filip pojdzie do przedszkola.:tak:

Wrocilismy ze spacerku brrr bardzo zimno u nas, aż mnie głowa przez chwile bolała po powrocie.
Teraz ciepła herbatka dla synka i dla mnie:happy:

Witam witam.

Wielkie sto lat 11 miesięczniaczki:happy:

O Raju Dita współczuje malutkiej:-(.

Aenye Tobie też współczuję grzybic, fajnie że w ciąży mijają:-).

Roni następna środa idealnie:tak:. Tez kombinuję jakiś fajny prezent dla Miniutka. Lil opkupiony przez babcię, a Domis jeszcze nie:sorry:.

Kasu jaka fajna data urodzin:-)

Wiecie co znowu gotuję. Nareszcie ma kto jeść:-D

Co tam u was dziewczyny ?
U mnie spokój.. Filip śpi, mąż w pracy a ja siedze i oglądam tv.
Jutro z rana idę z małym do lekarza na kontrolne badanie.
Dzisiaj mogę być z siebie zadowolona bo zjadłam wyjątkowo dużo jak na siebie:tak: Może to dzięki tabletkom które biorę.

Sugar lece do pl w piatek rano, do uk wracam dopiero na swieta:tak:
Lucky jak bylam mala wolalam w inny dzien, niby prezenty byly osobno no ale nie zawsze:sorry: a teraz mysle ze super:tak:
gotuj gotuj:tak::-) jak fajnie ze masz dla kogo:-)

okropne wiesci z ta dziewczynka:-(:szok: cos strasznego stracic dziecko oh nie wyobrazam sobie co jej rodzice teraz przechodza:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry