reklama

mamusie grudniowe:)

hej, laski..

sugar - ja tez nie wyobrazam sobie straty dziecka... najgorsza tragedia, ktora moze rodzica spotkac :-( koszmar straszny..

atol
], u mnie to samo z tv, szczegolnie ostatnio, zazwyczaj ogladamy jakies fakty srakty codziennie, ale przez remont zupelnie wypadlam z obiegu i czasem cos przez radio uslysze, heh

scarlet
, wspolczuje!!

kinga
, cos sie slabo staralas, Diana odpadla :-D

my znowu dzien zakupowy, ogolem mam juz mega dosc, czuje sie kiepsko i tesknie za synkiem.. on za nami tez teskni strasznie, az poplakuje w nocy tak przez sen (nie musze uspokajac). generalnie codziennie rano go zostawiamy gdzies, bo mamy tyle jezdzenia i zalatwiania, a on z nami by sie bardziej meczyl.. szkoda, ze taki okres, ze moja mama nie moze nam pomoc i ktoregos dnia nas wyreczyc, bo sama robi remont w knajpie (co ma byc otwarta na poczatku grudnia, a ekipa jej pie.. robote i musi pilnowac).
echhhh a jak on sie cieszy, jak przychodze i nie schodzi mi z rak :-) na szczescie nie placze, jak wychodze, bo chyba ryczalabym z nim.. chociaz i tak juz sobie poplakalam troche.. ehhh
a najgorsze, ze remont moze juz za tydzien w wiekszosci bedzie finito, czyli akurat na nasz wyjazd (bez montazu kuchni, podlog, drzwi).. i wyjade od niego na 11 dni :-( toz on mnie znienawidzi chyba.. wiem, ze przesadzam, ale naprawde zle mi z tym!!

generalnie dzis ciezka nocka, juz dwa razy budzil sie z placzem. teraz dalam mu dentinox na zabki, moze jedynki mu ida czy co???
chociaz mam film, ze bedzie przeziebiony - odpukac - jego kuzynka, z ktora spedzal dwa dni ostatnie, ma goraczke 39 i katar do pasa.. ku.rwa... sorx za przeklenstwo, ale jeszcze tego mu brakowalo :-(
daje esberitox i cebion multi od kilku dni, na zmiane z vibovitem, na razie mlody nie zaglucony (odpukac) i bez goraczki (odpukac!), wiec hope, ze nie to!!

reklama
ja tez stawialam, by Diana odpadla :-) fajnie tanczy electric boogie (czy jak to zwal) i naprawde robi show, chwala jej za to, ale w wiekszosci tancow slabo wypadla, szczegolnie ostatnio mocno odstaje od reszty.
dla mnie para idealna to roofi i ania, bo super tancza razem :-) ania sliczna i cudnie tanczy, ale mysle, ze sobie i tak poza programem poradzi, bo ma slawnego brata (kamil z m jak milosc), jest mega medialna i kamera ja kocha.. no i do tego jest fajna i slicznie tanczy :-)
a Maciek do mnie nie przemawia jakos, chociaz doceniam profesjonalizm w tancach wsich.. jakos go nie lubie
Roofi za to super, cudnie sie rusza, tak jak lubie ;-) maj stajl ;-) az mi sie cieplo robi heheheh :-D i w ogole, taki niesmialec, ze zginie bez tej wygranej totalnie! jak na moj gust..

to se popisalam hyhy

aenye powodzenia z remontem

nie wmawiaj sobie ze Filip teskni, bo to ty bardziej tesknisz

ja jak Hanke zostawilam z moimi rozicami w zeszlym roku na dwa tygodnie to bardziej przezywalam niz ona:-D

a te pojekiwania i placze to pewnikiem zebole

a gdzie nowa knajpka rodzicow, o ile mozna spytac?

Się melduję:-D

:-):-):-) STO LATEK ŻYCZĘ :-):-):-)

Patrycja - no współczuję ci/wam... tych remontów, załatwainia i biegania:baffled:
i tak się zastanawiam czy ty aby nie skrócisz tego pobytu w Paris;-):sorry:

Spadam spać... dobranocki:laugh2:

Aha... jutro ok. 8:30 zaczyna się operacja maleńkiej Majeczki bardzo poważnie chorej na serduszko...
Proszę Was... trzymajcie kciuki i wysyłajcie pozytywne fluidki w stronę Poznania, Dzięki:-)

Też trzymam kciuki za Majeczkę. :tak:

Aeneye - współczuję biegania. My wczoraj nie wytrzymaliśmy i pojechaliśmy wstawiać drzwi, mały z babcią. Ale Darek stwierdził że nie zaśnie jak nie sprawdzi czy nie pasują. Pasują :-) Super wyglądają i w ogóle gites :-)

Ja tv wcale nie oglądam i jakoś jestem słabo na bieżąco i dobrze mi z tym.

Co do raka - moja babcia umierała długo i boleśnie, a ciocia w 2 tyg od wykrycia i w sumie bez bólu (jakoś działały na nią dobrze przeciwbólowe), więc różnie bywa.

Co do seps, chorób itp. Mi się wydaje że cywilizacja musi mieć chorobę która jest śmiertelna. Jak tylko pojawia się na coś lekarstwo, to zaczynają rozprzestrzeniać się inne nieuleczalne niewiadome choroby... Wczoraj zmarła bratowa mojej mamy przyjaciółki - w ciągu 3 miesięcy nie byli w stanie ustalić na co jest chora.... zmarła i nie znają przyczyny zgonu, mimo sekcji. Generalnie można wkręcać, że źli lekarze i takie tam. Ale to bardzo różnie bywa. Mój szef ma córkę chorą na generalnie stany zapalne jelit. I mimo doskonałej opieki lekarskiej tak naprawdę nikt nie wie co jej jest i jak to leczyć. Podejrzewa się że to jakaś bakteria, jeszcze nie wykryta, a być może zachwiania fizjologicznej flory bakteryjnej, albo jakaś autoimmunologiczna choroba. Generalnie widzieli ją najlepsi Polscy lekarze i tyle wiedzą co i konował pierwszego kontaktu :dry: No i tak to jest. Czasem mam wrażenie że Bóg przypomina że trzeba mieć trochę pokory....

hej!

u nas niestety bardzo kiepsko - mlody budzil sie co chwile w nocy ze strasznym placzem, kaszle i gluty ma do pasa. temp niet na razie, daje od razu sinupret (beka, w nocy pomylilam esberitox z devikapem i dalam mu 8 kropel vit.D - nie zaszkodzi, nie?)
zaraz lekarza wolam. ogolnie syf na maksa, bo nie mam go z kim zostawic, a spotkanie mam z kafelkarzem, co koniecznie musze byc..

co za syf, syf, syf, no!!!!!!!!!!!!!

a nad paryzem to juz sie na maksa zastanawiam, czy nie przebukowac go na inny termin.. tylko jaki, ciekawe.. styczen od polowy - sesja, potem ferie kilka dni i tez sesja, wiec to odpada. potem luty to juz bedzie taki dobry szosty, jak nie poczatek 7-ego miesiaca i nie wiem, czy mnie na poklad wpuszcza...
a potem to zapomnij o wyjazdach :-)
no i paryz w grudniu to cos niesamowitego, pewnie widzialyscie zdjecia rozswietlonych ulic.. echhhh

No i moja też zaglucona... nosz ku rwa mać, **** na:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już nie wiem, co jej jest:baffled:
tylko katar, bez innych objawów.. no i przez to też trochę kaszel, ale tylko odglutowaty...
wapno, wit.C, syrop prawoślazowy, jakiś syrop z jeżówki, do nochala marimar i nic więcej, bo tylko to jestem w stanie podac, potem drze koparę i koniec:sorry2:
Patrycja - jak podajesz ten sinupret????? Rozpuszczasz czy jak? bo ja mam tylko tabsy i jakie dawki???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry