reklama

mamusie grudniowe:)

Co do kataru, to jest wodnisty z tendencją do gęstego:baffled:
nie jest zielony, tylko jasnożółty
ale mam to gdzieś:tak: idę z dziećmi na basen jutro
dopóki nie ma gorączki, kaszlu czy innych chorobliwych objawów
hartowanie przede wszystkim:-D

Się pochwalę - jutro podpisujemy umowę leasingową... ale na razie cichosza:unsure:

reklama
ha, zapomnialam chyba napisac, ze tez trzymam mega kciuki za majeczke.. czytalam jej pamietnik i ryczalam :-( straszne, przez co przechodza takie maluchy, a i ich rodzice..
ja wiernie podczytuje bloga Mai, ktora w wieku 3 mies miala wykrytego raka.. no nie moge, nie moge :-( ale juz jest dobrze, na szczescie, kolejne badania wykluczaja nawroty :-)

kicia - nie wiem, moze to po prostu zrogowacialy i strasznie suchy naskorek? moja babcia uzywa do stop - tez ma ten problem - (ale na rece tez na pewno mozna) taka masc konska, kurcze, nie pamietam nazwy, dzis lub jutro sprawdze!!!
troche smierdzi, ale mega pomaga, testowalam na sobie i suchych stopach ;-)

Halo laseczki.
Pochwale sie troche.
Znalezlismy domek , 15.12 przeprowadzka szkoda ze ja juz w Pl bede.
Super mi sie podoba. Pyza bedzie miala ogromny pokoj.

Co do pneumokokow/neningokokow to Marika zaszczepiona ... chyba dwie dawki juz dostala...tu darmowe w kalendarzu szczepien.
Tragedia z a dziewczynka. Ja chybabym nie przezyla na miejscu jej matki.

ZDROWKA DLA DZIECIACZKOW

Roni napewno w srode bedzie juz widac istotke

SETKA DLA 11-sto MIESIECZNIAKOW.

Tu do tego wszystkie szczepionki skojarzone bo w pl to chyba ponad 100 kosztuje?
Ale tu jakos we wrzesniu tamtego roku prowadzili do kalendarza szczepien wiec tez stosunkowo niedawno.

Za to nie szczepia na zoltaczke i gruzlice . rzeba sie duzo nadzwonic i naczekac zeby sie podjeli.

Kicia są takie preparaty / suplementy coś w tym rodzaju z firmy Dr Nona podobno działają może się zorientujesz co to takiego, ja tylko słyszałam sama nie używałam tylko ze to rozprowadzają sieciowo:sorry2:

Ufff nadrobiłam :-)
Straszna historia z ta sepsa najgorsze to stracic dziecko :-( chyba bym razem umarła brrr
Wszystkim zasmarkanym kaszlącym duzo zdrowia zyczę :tak::tak: buziaki
aenya zdaj relacje z wizyty u gina
Maja gratuluje znalezienia domku :tak: super
U nas remont na przod idzie powoli ale idzie bo tylko po pracy M coa tam robi z bratem na swieta napewno zdązymy :cool2:
Co ja jeszcze pisac miałam :confused: skleroza :-D

reklama
trzymam kciuki za operowana kruszynka.bidulenka.
zycze zdrowka dla przeziebionych.
zycze tez sprawnych przeprowadzek i remontow.
czekam na wiesci po wizytach u ginekologow.koniecznie zdjecia z usg:-)
u nas nic nowego.maly dal taki popis w nocy ze kosmos.budzil sie z 3 razy i za kazdym razem placz i cycek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry